kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

6.9.06

Susling...nå ja ok.....æhm.....

Der er jo trods alt så'n grænser for tungsind.........gaaaaaaaab..........dybde........eij gå væk......tænksomhed.......ydr......bekymringer.........og så andres........gå så lige væk.......kan man da ikke rumme.....narj.....jamen så foreslår jeg, vi laver lidt karf', sætter et par buketter i vasen, sender et par booticalls.....tror jeg My Guy er helt med på i øvrigt........(!!!!!).........tænker lidt forbrug på eurowoman og gadgetmåden.......sørger lige lidt over dem, der nu kradser af p.t. ......og ja........hopla..........glad igen........ikk' så svært vel..........jov, jov.......så glad....................fik jeg så lige forøvrigt fortalt, at jeg har lige har opdaget min første seriøse rynke.........naaaaaarjjjj.......ved munden.......åh.......og den vender nedad............aaaaaaaaaaaarjjjjjjj........

4 Comments:

At 6/9/06 20:35, Anonymous Anonym said...

Hey du, du trænger til at komme ud og blive rusket lidt i!

Gå ud og te dig åndsvagt, dans, spis lidt sushi.. gi den gas.

...æv det er for nemt at sige, jeg ved det. Men jeg VED at du er smuk uanset en lille sølle rynke!

 
At 6/9/06 21:04, Blogger susling said...

Tak, tak......jamen jeg har lige danset og teet mig åndsvagt her i weekenden...står så lige over på sushien....er mere til østers og skaldyr....har også både grint, interviewet til spændendene artikel og har fjollet med ungerne i dag......alligevel acq....alligevel...det kommer tordende.....pludseligt...er bare så træt af at blive målt og vejet hele tiden....og den her rynke....hells bells...det er hårdt.....Jeg VIL være en smuk kvinde....jeg har altid været en smuk kvinde.....og nu....nu er jeg bare ved at blive gammel......æv..

 
At 6/9/06 21:32, Anonymous Anonym said...

Østers er også godt - same difference!

Susling du ER smuk! Rynken? Det er sgu da kun fordi du smiler for meget, og har levet længe nok til også at være smuk indvendig.

Du ER smuk - det er jeg sikker på.

men jeg kender det jo godt. Jeg har selv boblet og danset og storskrydet hele dagen, og alligevel sidder jeg her og er ved at tørre ind med hovedpine og "fuck jeg har snart taget det hele på igen og er det ikke grå hår der vokser ud der".

men alligevel.. grib fat i de grin med ungerne, grib fat i dansen og de der uhmmm østers, og ignorér at de måler og vejer dig, og mål og vej dem i stedet.

Du er smuk - om ikke andet så i dine ord og overvejelser herude :-)

 
At 6/9/06 22:13, Blogger Mie said...

Må lige melde mig på banen og give acq helt ret - mål og vej dem, du... Det er nok langtfra alle, der kan bestå lakmusprøven - og det er nu nok næppe antallet af rynker, der dumper dem.

:-)

Hep, Susling.... kom igen, du!

 

Send en kommentar

<< Home