kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

5.9.06

Suslings svar

Mit svar til gårsdagens indlæg er:

"En mand får den kvinde, han fortjener, hvis han ikke forstår at trække sin grænse over for hende. Og jo mere vattet og skvattet en mand er, jo mere monsteragtig bliver hans kone".


citat: Bertil Nordahl

Debatten har allerede kørt hos hende her og det er meget spændende læsning.

Personligt er jeg klart af den opfattelse, at der skal TO TIL EN TANGO. Kvinderne må til at slappe lidt mere af og mændene må tage sig lidt mere sammen. Slet og ret. Jeg ved, at efterdønningerne fra '68 og hele den kvindestyrede omsorgsimperialisme har gjort meget for at kastrere manden og jeg synes, vi har været vidne til et patriakalsk nedbrud af dimensioner. Men vi har ikke fået et matriarkat i stedet. Vi har fået en rodebunke, hvor rollerne flyder. Desværre føler mange kvinder sig stadig som ofre og mange følger stadig nogle gammeldags normer for, hvad den gode mand skal kunne - nemlig forsørge. Der er altså stadig mange kvinder, der tænder på en tegnebog..........

I de sidste par år har jeg da også været vidne til nogle grimme skilsmisser, hvor kvinden har forladt manden, netop fordi han i hendes/deres øjne ikke var den mandige forsørger, der ku' levere det, hun ville ha': prestige, et flot hus osv. Omvendt har netop de mænd også forsømt at sige fra og at sætte sig i respekt. Nu mener jeg selvfølgelig ikke, at det er sådan at manden skal komme væltende med krabasken og styre huset efter forgodt befindende........Det ville være uhyggeligt! Nej det jeg mener er, at formår man ikke at bevare respekten over for hinanden, så mister man også kærligheden til hinanden.....Og kærligheden er faktisk noget af det eneste, der binder os sammen i dag.

1 Comments:

At 5/9/06 14:46, Anonymous Anonym said...

Amen ! :)

 

Send en kommentar

<< Home