kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

25.8.06

Suslings jerimade

Jammer, jammer, suk, klage, jammer, brok, sure opstød, jammer og jammer og jammer og klage.........Undskyld mig, men vi lever i et af verdens rigeste samfund......Vi lever i en velfærdsstat, hvor der bør være råd til at tage sig af de svage, dem der i perioder har behov, dem der er udsat for strukturarbejdsløshed......ja I hørte rigtigt......strukturarbejdsløshed.......det findes faktisk...og selv om ord som den slags er gået af mode i vores helt igennem veltrimmede (!!!!) minimalstat, så er det et faktum......strukturarbejdsløshed findes......i perioder er det nærmest en naturlov.........Nogle gange er det bygningshåndværkere, der bliver udsat for det, andre gange ingeniører, andre gange igen medie- og kommunikationsfolk osv................

Nu går snakken p.t. på de dovne akademikere. Dem som bare sidder i sofaen og suger på lappen......Og så er det jeg siger: Hvilken lap?......dimmitentsats er ikke nogen sutteklud og jeg tvivler på, at nogen nogensinde først har kæmpet for,at opnå et tilfredsstillende gn.snit for at komme ind på ønskeuddannelsen og dernæst har kæmpet sig igennem et langt og tungt studie med det ene mål for øje i sidste ende at sidde og loppe sig på 7-8000 før skat.....!

Danmark er blevet et niddingland, et gnidersamfund, et samfund, hvor man har glemt de gamle dage og det som de gamle kæmpede for. Personligt er jeg glad for, at mine bedsteforældre er døde i dag. De var født omkring 1900 og den fattigdom de har set, tror jeg, de færreste kan forestille sig. Men de var gavmilde, de havde ikke ondt af, at andre svagere individer fik hjælp. De troede på uddannelsens magt....og på, at det var det, der skulle drive Danmark frem.

I dag synes jeg, at jeg hører røster fra det døde......og jeg beklager, at DK regrederer........for hvad er det for et samfund, hvor akademisk uddannelse ikke værdsættes? Hvor håndværkeren tjener en betydeligt højere livsløn end biokemikeren? Hvor forskning, innovation og akademisk uddannelse bespottes........hvor vi ikke har råd til at tage os af de svage?

Skam jer!

2 Comments:

At 25/8/06 19:46, Anonymous Anonym said...

Hørt - til begge!

 
At 25/8/06 20:56, Anonymous Anonym said...

Altså host-host. Jeg synes bestemt heller ikke der er nogen som helst rimelig grund til at jage akademikere, men det er jo ikke nogen ny forteelse, når samfundet "fattes arbejdere".

Samtlige faglærte bygningshåndværkere har været udsat for selvsamme heksejagt, indenfor de seneste 5-10 år. De vil have for meget, det er ikke til at finde lærlinge (eller faglærte håndværkere), de er ikke omstillingsparate osv. osv.

De ufaglærte arbejdere (ca. ½ million danskere) har for nylig fået arbejdsministerens ord for, at der ikke er brug for den slags. Alle SKAL uddannes på den ene eller den anden facon. For det at være ufaglært, er bare til last for samfundet. Og her taler vi faktisk folk der knokler hver eneste dag, til en ikke synderligt fyrstelig hyre.

Og så har vi så de (ca. 120.000) arbejdsledige. Deres jagtsæson er desværre hele året i øjeblikket. Danskerne har efterhånden fået indbygget en "refleks-tese" om, at folk der ikke har arbejde, bare er nogle dovne svin. Og det er ikke bare sørgeligt. Det er direkte skammeligt!!!

Al den rigdom det danske samfund i øjeblikket er ved at akkumulere, bruger vi istedet til at hente underbetalte polske og lettiske arbejdere, samt pive over, at nogle reklameaviser mangler folk til at bringe deres produkt ud (til en iøvrigt elendig hyre).

Vi (danskerne) burde pakke vores brødnid ned, og bruge vores kræfter på noget fornuftigt. Vi har en højkonjunktur kørende for fulde gardiner, der giver os muligheden for det. En enestående mulighed for, at udvikle vores samfund i en positiv retning, istedet for bare at male det sortere.

 

Send en kommentar

<< Home