kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

13.8.06

Susling sukker......

.......noget på hjerte......njaaaa...ikke det store....har i den grad lavet overspringsøvelser.....og fyyhaa...ikke fået skrevet de artikler, der skal afleveres i morgen......tror jeg er i gang med en omvendt teenager............sådan en: Ansvarlighed?? Hvad, hvem, hvor....har jo lige ego, der skal plejes......fordelen er måske, at jeg går hen og bliver yngre.....! Så'n en slags nedtælling aldersmæssigt.......Moi....jamen jeg er da 28......kan du viiiiirkelig ikke se det?.......For helt ærlig, man kører da træt i ansvarlighed og alt det rigtige.......faktisk er det sådan, at jeg finder en lille perfid glæde ved bare at lade stå til. "Vasketøj?" kender ikke ordet....Skraldespand-tømmes? Hvad snakker du om? Støvsugeren? Ja, hvor er det nu den står? HVEM I HELE HULE SPEGEPØLSE SIGER OGSÅ, AT MAN ALTID SKAL GØRE DET RIGTIGE? Har jeg jo for fillan gjort i så mange år: Kald mig bare Fru Ansvarlighed. Men hun er altså sendt på pension! For helt ærligt! Jeg har altid været pænheden selv - og hvor har det bragt mig? Er der nogen, der har printet et succes-eksamens-bevis ud til mig?...Nope...Splatter lige i fem og snupper så fem mere!

Update: Jeps er i den grad i gang med omvendt teenager. Har lige kværnet en Nutella-mad, sagt til My Guy, at det er helt ok med en eftermiddagslur og givet ham vattæppe på. Før han slumrede væk, var jeg så tæt på en byttehandel: Du får morgen-sex og jeg får malet stuen!!!!!!! Har endnu ikke fået sat et komma i kedelige artikler......la'r opvasken stå og tøjvasken kan blive i skabet..jeg gider ikke......Skumfidus har en eller anden drengefidus på besøg -----snakker vi kærester her???? Nå skider på det.....Sønnike får lov til at stene en hel dag foran World of Warcraft......og jeg griber ikke en gang ind, selv om han har sorte rande under de firekantede øjne...(Mååå passe på ellers snakker vi tvangsfjerning af unger........men venter lige med på-pasning til i morgen......)

3 Comments:

At 13/8/06 19:26, Blogger flinkonellas på vej ud af flinkeskolen said...

kære sus, kender udmærket fornemmelsen, sådan har jeg haft det i 43 år.

 
At 13/8/06 23:01, Blogger Lommen said...

Hahaha! Jeg ER netop otteogtyve og har for nylig andetsteds erklæret, at når jeg til min egen forbavselse ikke længere altid orker at rydde op og/eller møde op til tiden - ja, så må det være en slags forsinket teenagetrip, jeg kører. Læs evt med hos Terse

De sidste par indlæg, hun har skrevet, handler lige netop om det her med, at det på den ene side godt ku' være et problem, når man ikke gider gøre "det rigtige" hele tiden. På den anden side ER det jo rart at slappe lidt af.
Lader til, du osse har fundet ud af det, Susling. Dejligt! Selvfølgelig må du da dase den engang imellem!

Der var faktisk engang for nogle måneder siden her i Blogland, hvor nogle af de kvindelige bloggere tog billeder af deres hjemlige rod (og børn, der sad og spillede play station, fordi deres forældre altså ikke altid ku' være super-ideal-forældre!) Så du det? Det kom sig af, at flere altid syntes, de andres liv virkede mere "perfekt" og vellykket og timet end deres eget. Med de fotos fik vi os nogle dejlige grin - og lidt mindre facadefernis i Blogland. Almindelige bloggere har selvfølgelig osse almindeligt kaotiske og/eller dovne tilværelser nu og da. Men naboens græs, du ved... !-)

 
At 14/8/06 22:13, Blogger Lene said...

Ahem, det var mig:-)
http://www.blogger.com/comment.g?blogID=19797804&postID=113992941027029635

Hold kæft mand, det var slemt dengang. Det er det nu stadig ind i mellem..

*GG*

:-)

 

Send en kommentar

<< Home