kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

7.8.06

Susling siger

at der skal to til en tango. Men dybest set, så hersker der vist den opfattelse, at det er manden der skal præstere i den sexuelle akt........Det er et uudsagt spil: "Kom så dit frådende han-dyr og så skal du bare tage mig, men jeg ligger her på prinsesse-måden. Jeg spiller selvfølgelig op og tirrer dig med løfterne om et blow-job, men både du og jeg ved, at det er dig, der skal præstere - ellers gæl's det lissom ikk' vel...tihi. Og kan du ikke præstere, jamen så tæller du ikke....for dårlig sex er din skyld........og kan du ikke, så får jeg bare en anden til, at synes jeg er dejlig.......Mænd er der jo nok af og vifter jeg lidt med hoften, så står de der........."

Det er synd for mændene er det. De hopper jo selv på den.........."Jeg det evige Han-dyr". Intet kan slå en mand mere ud, end når han bliver ramt på potensen. Manglende rejsning, for tidlig udløsning, usikkerhed, præstationsangst.......for ikke at tale om, hvis han har fnuller i navlen, ikke kan gætte kvindens inderste tanker og oh rædsel har hår på ryggen......Adr......Dur ikke væk.........siger de selvtilstrækkelige kvinder.....Men så er det jeg spørger: "Hvorfor helvede gå i seng med ham i første omgang?"

Fandme godt jeg ikke hænger ud på den scene længere.....................

Susling - kraftigt påvirket af det til dato nok klammeste indlæg, hun nogen sinde har læst i blogland - og så lover hun i øvrigt aldrig nogensinde mere, at kommentere andre på den måde på sin blog..........det er nemlig også dårlig "mental coitus"!

8 Comments:

At 7/8/06 20:03, Anonymous Anonym said...

Mænd er også mennesker,med følelser og det er ikke god stil at behandle dem, som om de var avlstyre uden hjerne. Jeg har selv voksne sønner og jeg håber, at de styrer uden om kvinder, der betragter dem som sådan.

 
At 7/8/06 20:19, Blogger susling said...

Præcis for fanden....Sønnike er bare i gryningen af alt det her, men han har lige spurgt mig, om det altid er sådan, at piger ikke siger, hvad de mener - er direkte, var det ord han brugte....Hvad fillan skal jeg svare? Sagde bare, at alle piger ikke er sådan....de sjove og ærlige findes også.....og så synes jeg bortset fra det, at sex er et møde og ikke et præstationsshow......jeg var seriøst ved at brække mig, da jeg læste indlægget......Men lad det nu ligge, det måtte bare ud...og jeg tror min Sønnike nok skal ramme plet og sker det ikke, så står jeg der med hammeren parat....

 
At 7/8/06 20:56, Anonymous Anonym said...

Min ældste brugte udtrykket sild, om piger, han styrede udenom - piger som din søn snakker om. De søde og sjove findes helt sikkert, de står bare ikke fremme på første række og råber: "se mig!"

Du hugger til, hvis de ikke opfører sig ordentlig ;-)

 
At 7/8/06 21:57, Anonymous Anonym said...

Jeg har lige lært et nyt ord af min 15-årige lillesøster: En Runde-trunte.

Det må være sådan en man er, hvis man dyrker dur ikke, ud, næste - hov, han havde også hår på ryggen- ræset lidt for længe.

Men det vælger folk jo selvfølgelig selv...

 
At 7/8/06 22:07, Blogger susling said...

En Runde-trunte, fantastisk ord...! Må tjekke med min 15 årige Skumting om hun kender begrebet...!

 
At 7/8/06 22:42, Blogger Marie said...

Hej Susling. Må man spørge hvorfor du synes det indlæg var SÅ slemt? Mener...du skriver ligefrem at du var ved at brække dig? Mmm præcis hvad er det du ikke kan holde ud? Altså kan godt læse hvad du skriver og forstår godt dine ord...men, jamen hvorfor støder det dig SÅ meget. Mest fordi jeg ikke selv tænkte videre over indlægget (hvis det er dét indlæg jeg tror det er...men det tror jeg at jeg ved). Jeg tænkte ikke ydr, eller bræk, eller...bare derfor jeg gerne vil høre dine tanker, såmænd. Bare nysgerrig, du ved.

 
At 7/8/06 23:03, Blogger susling said...

Maria...jeg vil gerne understrege, at det ikke var min intention at hænge nogen ud...Det synes jeg er dårlig stil og ok havde så lige dårlig stil - undskyld, undskyld, skal aldrig gentage sig. Men det der provokerede mig var den manglende respekt og forståelse for et andet menneske. Den her enøjede bekrivelse af akten...Den på den ene side at ville ha' og så på den anden side at dizze, fordi der ikke blev præsteret...og så er det jeg siger.....Præstation gælder begge veje...hvis der i øvrigt skal præsteres...det er jo så også spørgsmålet....Sex er vel også begær, dufte, hud mod hud, safter, dybe kys...så meget mere end ind og ud...(som også er helt ok, så'n i sammenhæng med det hele.)Forstår klart, at man kan tænde af på ting eller bare miste lysten...Hm.tænke, tænke..det var nok måden,det blev fortalt på...den manglende respekt...Ville forøvrigt blive lige så pissed, hvis jeg havde læst noget med omvendt fortegn a la "Ja så var hun så stor, at det var som at stikke tungen ud af vinduet"....Forklaring nok? Og igen...mine tanker blev sat igang af noget jeg læste, men det er forsåvidt en betragtning over noget mere universielt....Det er ikke første gang, jeg hører den slags, men hver gang bliver jeg gal...

 
At 10/8/06 13:22, Blogger Lizelotte said...

hrm ... kan se jeg kommer på de HELT forkerte blogge... måske...

 

Send en kommentar

<< Home