kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

26.7.06

Susling advarer...

følgende er nemlig et jamrende hausfrau-indlæg. Jeps for den slags skal også til.....her taler vi livets alle facetter og intet fejet ind under gulvtæppet......nåh ja, så ok lidt, men det koster mig vel næppe posten som beskæftigelses-, forbrugs-,kultur-og indenrigsminister......So here it goes:

  1. Hvorfor bliver jeg ikke inviteret til cocktail-parties - jeg som er en festabe?
  2. Hvorfor skal jeg sidde her i sommervarmen og brygge løs på nogle kedsommelige artikler, mens gårdmanden for at sætte trumpf på min ydmygelse kører rundt med et eller andet hysterisk maskineri, der lyder som en gal orne med forstoppelse?
  3. Hvorfor har jeg ikke et 9-5 job, hvor man kan fylde halvdelen af den produktive tid ud med frokostordninger, strategi-nødvendige møder ved kaffemaskinen (dvs. alm. teambonding og udveksling af essentiel information), afspadsering, "researchbaseret" internetsurfing, kurser (vigtige at tage, men ikke gode at have..giver bare besvær for øvrige medarbejdere, når man vender entusiastisk tilbage), ongoing afskeds- og jubilæumsreceptioner, frokostslapperadser med nødvendige chefer in command (vigtige for karriere-skridt), kagespisning (institutionaliseret) og morgenmad samt fredagsbar (institutionaliseret).......og alt sammen, hele baduljen til fast betaling = månedsløn
  4. Hvorfor synes jeg, som ellers ikke er den store husmor, at det er helt fantastisk at vaske tøj om sommeren.........? (den kan jeg godt svare på selv.....vasketøj ind...vasketøj ud på snor...2 timer efter hæftig h2o-duftende knastørt vasketøj.....overvejer i svage stunder, at investere i noget Isabella Smith-vi-er-gået-nostalgiske-på-gammel-husmor-trip-agtigmåden-lavendelduftevand. Men ved jo godt, det aldrig går. Forklaring: Jeg ser simpelthen ikke godt ud i lyserøde gummistøvler og blomstrede havehandsker!)
  5. Hvorfor havde jeg kun råd til en uge i Sverige, når faktum er, at Sverige bare klæder mig så godt?
  6. Hvorfor ser jeg aldrig min datter, når vi er i Copenhagen Hot City?
  7. Hvorfor skal min smukke udsigt plages af de samme evindelige solklistere, der nærmest har vundet hævd på deres solpladser,fordi deres numsemærker er permanent indgraveret i græsplænen og har været det siden 1979 - med enkelte newcomers bevares.....men selv da der stod containere og arbejdskure, så skulle de ligge lige der.....!?
  8. Hvorfor har min svigermor - i bedste mening forstås - foræret mig en Hjulkrone (elsker dem) fyldt med bladlus, som nu har spredt sig til mine tallerkensmækkere og mine dejlige basilikum?
  9. Hvorfor er mine roser inficeret med nogle underlige små hvide larvelignende dimser?
  10. Hvorfor falder jeg om som en død på sofaen midt i programmer, jeg vitterlig gerne vil se og vågner op 3 timer senere stadig med tøj, bh og kontaktlinser på...midt om natten?
  11. Hvorfor?

4 Comments:

At 27/7/06 02:42, Blogger Lommen said...

Hvorfor kopiere historien om Spørge-Jørgen på sin blog, når man i stedet ku' bruge tiden på at undre sig over livets STORE emner?

*Drille*

Spøg til side - det er jo godt at give sig selv en tur med hvorfor-grovfilen somme tider. Nu er spørgsmålet, om du vælger at anskue disse ting, som noget du bare er "havnet i", og som du ikke selv kan gøre noget ved (altså offerrollen), ELLER som tilstande/situationer, du kan ændre på. Må jo nok indrømme, at jeg håber, Susling lever op til sit navn og "suser til handling"... :-)

 
At 27/7/06 08:48, Anonymous Anonym said...

det er godt nok et par spørgsmål - jeg kan bedst lide det med hjulkronen og bladlus...

 
At 2/8/06 23:28, Anonymous Anonym said...

hov, jeg har lige et kram tilovers.

 
At 11/8/06 22:41, Anonymous Anonym said...

Very pretty site! Keep working. thnx!
»

 

Send en kommentar

<< Home