kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

24.7.06

Susling og Sverige II

Hvad gør man når sjælen längtar efter Sverige? Tager i Ikea selvfølgelig! Måtte ha' trassmattor til mit køkken....hermed to stks. små beige- og lyseblåstribede svenske kludetæpper rigere og så kun til 15 kr. stk. Näh, men Pippi.....det er jo næsten gratis, så grattis til mig......og når man nu alligevel hænger ud i det semisvenske, så røg der jo også lige lidt ekstra ned i den omfangsrige indkøbsvogn, der jo bare ruller rundt der for enden af ens hænder og tigger og beder om at blive fyldt op......er således også ny ejer af 2 glaskander (med fantastisk svensk navn - Sigga) til kr. 15. Ellers røg der også følgende ned i kurven:

  • 1 lille rødmønstret bakke -39 kr.
  • 4 dybe og 4 flade glastallerkner til 4 kr. stk
  • 2 opvaskebørster til 5 kr.
  • 1 toiletbørste til 12 kr.
  • 2 sengesæt til 35 kr. stk.
  • 1 kæmpelagen til 49 kr.
  • 1 stk. badeværelsemåtte til 30 kr.
Huhej hvor det gik i det semisvenske......bliver jo draget af alle de dejlige svenske navne.....En evig kilde til fornøjelse hjemme hos os......en gang købte My Guy f.eks. et piskeris, som han hårdnakket påstod hed Klitoriis.........ho, ho,ho......kunne ikke sige et sammenhængende ord i flere minutter af bare grin......En ting der forøvrigt undrer mig. Bare en snigende mistanke.....men har så småt den teori, at Ikea er en konstruktion. Bare nogle der har fundet på, at Ikea er så piss' hamrende svensk. For ser I, nu har jeg kørt flere dele af Sverige tyndt, men er endnu ikke stødt på en eneste Ikea.......H&M'er, jo da, men ingen Ikea'er.....Har set Ingmar Kamprad's fødeby........men ingen Ikea'er.......spooky........Hvor fa'n ligger de? Ja, ja mänsann.....her ligger lige en gåde og venter på at blive opklaret......

Men alt i alt skal jeg først i gang i morgen med lidt freelance-tekst, så derfor vil jeg strække ferie-følelsen en dag længere og afslutte med en grande finale: resterne af vores svenske köttbullar dertil potatismoss, rårörda lingon og saltgurkar............så må jeg fantasere mig til de susende træer, græsset under mine fødder og aftensejlturen med fiskestænger på den mørke svenske skovsø.........fik jeg forresten sagt, at jeg elsker Sverige?!

7 Comments:

At 24/7/06 20:58, Blogger Mie said...

De findes, Susling - de svenske Ikea'er. Man får bare først adresserne oplyst, når man melder sig på Skatteverket og indregistrerer sig som svensker med personnmmer og deklaration og hele molevitten.

Og tro mig - de får de danske ditto til at ligne boldhulen på McDonald's.... De er gigantusgrandus. Himlan runt hörnet, helt enkelt :-)

 
At 24/7/06 21:11, Blogger susling said...

Jeg vidste det! Svenskerne og deres smultronstellar...om de vil dele.......nope...lige som deres skide skærgård..(åh så smuk og har aldrig glemt den tur jeg havde gennem skærgården ved Øland og Västervik for et par år siden)men kan man skaffe bare et lille hus der....nope...Er bare så klar til at blive svensker, men det kan jeg jo ikke byde ungerne.Skumfidusen skal i 9. klasse og derefter forhåbentlig gymnasiet. Sønnike skal i 6. klasse og vil heller ikke være svensker....de har deres hommies her....bortset fra det flyttede mine forældre mig hele tiden rundt mellem Dk og Østrig og det gør sågu ondt hele tiden at blive rykket op med rode....Så Sverige kan det max blive på sommartorp-måden.....meeeeeen det har jeg jo også en hemmelig plan om.....

 
At 24/7/06 23:03, Anonymous Anonym said...

Lige straks er det min tur og så var det jo at jeg gerne vil vide hvor IKEA ligger, hvis der mod al forventning skulle blive regnvejr ;-)

Jeg glæder mig - en ekstra fiskestang er indkøbt og batterier til lommelygten, din ferieglæde har bestemt ikke gjort min forventning mindre Susling :-)

 
At 25/7/06 09:14, Blogger Mie said...

@Ella: oplysninger om Ikea-placering gives mod beskeden bestikkelse ;-)

 
At 25/7/06 10:13, Blogger Uden Relevans said...

HVad er det med kelliner ehm kvinder og IKEA? ???? va???

fyrfadslys til 15 kr??? :)

 
At 25/7/06 11:23, Blogger susling said...

Jamen har du ikke læst min post?! Det er jo navnene for fanden - alle produkter har jo deres helt egen personlighed......selv en lokumsbørste til 12 kr. i limegrøn hedder noget helt fantastisk. Så det man bringer med hjem er sådan på sin vis små væsener.....Dum, dum, sum, sum jeg tro lige jeg tænder lidt for Einar, tager en bog hos Ivar og sætter mig i Sofia.......!!!

 
At 12/8/06 23:12, Anonymous Anonym said...

Your are Nice. And so is your site! Maybe you need some more pictures. Will return in the near future.
»

 

Send en kommentar

<< Home