kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

12.7.06

Susling må lige...

ja...er jo ikke taget helt på ferie endnu.....der skal lige pakkes og så'n.....så der er susende husmortravlt- heldigvis er mand og unger sendt til Knuthenborg helt dernede på Lolland, hvor kragerne næsten vender. Klart Sønnikes bedste fritidsbeskæftigelse - husk lige, at det er ham, der sidder sammen med mig og laller over Animal Planet, mens vi råber: Ih og nøj og hvor nuller...Forleden dag synes han, at det var en smadder god idé vi fik:

  1. en hundehvalp - helst noget schæferting
  2. en lille kattekilling
  3. en skildpadde
  4. vandrende pinde
Det hele selvfølgelig på en gang................Men øj, det var jo slet ikke det jeg ville fortælle......Nej, nej.......det jeg ville fortælle, det er at jeg i dag er blevet den stolte mor til en afrikansk langdistancesøn.....! Han hedder Charles, er 10 år gammel og bor i Uganda (holy shit er det ikke der, de allesammen kreperer af aids?!) Nå hul i det.......det er jo pr. langdistance....Han ser altså skide sød ud! De fortæller om ham, at han blev fundet i forladt tilstand og bragt ind på et sygehus, hvor han fik medicinsk førstehjælp. Desværre kunne man ikke finde hans forældre eller andre pårørende og derfor bor han nu i en SOS-landsby.

De skriver også, at han er en charmerende dreng, der trives og er meget populær blandt de andre børn, pga. sine mange kreative påfund og evne til at finde på nye sjove lege...........Selvfølgelig, siger jeg så. Mine børn er sgu da nogle skægge og underfundige størrelser - intet mindre kan gøre det....På billedet af ham ligner han en rigtig filur med glimt i øjet.....Må selvfølgelig sende ham et lille brev, hvor vi fortæller om os.......Gad egentlig vide, hvad man bortset fra det skal sende til sådan en lille afrikansk 10 års-knægt. Klistermærker? Farveblyanter? Postkort? Billeder af os? Malerbøger? Nå hul også i det....finder nok ud af det......Vil bortset fra det lige sige til jer: Jeg er fattig som en kirkerotte - som i seriøs fattig.....alligevel kan man altid dele lidt ud af den lille smule man har, fordi der altid er nogen, der har det værre end en selv......Så næste gang I møder en hjemløs, der står og sælger "Hus forbi", så stik ham lidt mønter. Eller hvad med at bruge snoldede 200 kr. på en lille dreng eller pige et sted, hvor de har så meget mindre end I har.............


Susling - seriøst fattig, men med samfundssind og nu mor til 3!

13 Comments:

At 12/7/06 14:36, Anonymous Anonym said...

Tillykke med familieforøgelsen :-)
Jeg har flere gange seriøst overvejet at sponsorere et barn, men når jeg så er gået dybere ind i det, så kommer der noget op i dagspressen om at pengene slet ikke går til børnene og bl.a. bl.a. Sidst var det Børnefonden.
Jeg får i stedet hver måned via PBS trukket kr. 200,- til Folkekirkens Nødhjælp.

 
At 12/7/06 15:09, Blogger susling said...

5til5..jeg hører dig. Har også fulgt med i skandalerne. Synes bare også det er vigtigt mine unger lærer samfundssind og omsorg for andre. Med en lille gut fra Afrika, så bliver det håndgribeligt for dem og bortset fra det, så ser han altså skide kær ud....Bliver da selv helt rørt!
Til orientering bliver jeg i øvrigt hver måned trukket for en 50'er til amnesty...(jamen stopper godheden hos denne kvinde aldrig - pudser lige den støvede glorie)

 
At 12/7/06 15:25, Anonymous Anonym said...

God pointe der mht ungernes samfundssind. Der er noget at forholde sig til.
Måske I også skulle adoptere en elg fra Sverige ;-) (just a joke)

 
At 12/7/06 15:44, Blogger Uden Relevans said...

tillyke med ham :)

og hvorfor er jeg ikke på din Topblogs liste...?? :D

 
At 12/7/06 16:02, Blogger susling said...

Morfar...undskyld..er klart en fejl....overvejer faktisk en større oprydning og omrokering...skal bare lige nå til punkt blogoprydning på min evige to-do-liste...!

 
At 13/7/06 12:52, Anonymous Anonym said...

Tillykke med den lille dreng. Der er meget at sige til det med næstekærlighed, og du har klart fat i den lange ende. Det kræver jo egentlig så rørende lidt at føle at man virkelig gør en forskel - om det så kun er et barn som nyder godt af det.
Alligevel tror jeg at jeg fortsætter med "kun" at sponsorere Folkekirkens N månedligt indtil videre.

 
At 13/7/06 16:06, Anonymous Anonym said...

Hov - hov! Hvis moffe skal - vil jeg også :-)

 
At 13/7/06 16:38, Blogger susling said...

Selvfølgelig 5til6! Jeg læser dig jo dagligt...og kan godt li' din kontante stil - sagt i al (k)ærlighed - man kan blive lidt træt af andres sødsuppe og violinspil i længden (og det er så overhovedet ikke for at fornærme nogen -vi bor jo trods alt alle i et glashus!)Men altså oprydning pg udskiftning står på allenlang to-do-liste!

 
At 15/7/06 04:02, Anonymous Anonym said...

Jeg giver dig ret i, at mange kunne f.eks. sponsorere et u-landsbarn, hvis blot de ville. MEN: Det er meget forkert at sige, at alle kan - for sådan er virkeligheden ikke, hvis man også selv vil have mad (efter gennemsnitlig, dansk standard) hver dag, betale sine forsikringer og sin licens og i øvrigt prøve at have noget, der bare minder om et liv!

 
At 15/7/06 11:01, Blogger susling said...

Nu skal vi ikke diskutere indkomster, men bare til orientering, så har jeg mere end svært ved at få alle ender til at nå med to børn og en dyr husleje. Faktisk er jeg i den situation, at jeg aldrig ved hvor næste måneds penge skal komme fra. Men det er netop det, der er min pointe...selv med så lidt som jeg reelt har, kan man altid gi' lidt til nogen, der har det endnu sværere. Vi har trodsalt lidt, men nogen har ingenting...og dybest set er det vel også os på "bunden", der ved hvor svært det er og derfor kan solidarisere os. Det var det der var min pointe!

 
At 16/7/06 05:06, Anonymous Anonym said...

Ja, gu' ved vi da, hvor svært det er. Men det betyder sgu hverken, at vi kan eller skal være godgørende, når vi ikke har råd. Det overlader jeg med sindsro til dem, der har råd til det. Om de så har "samfundssind" nok til det - overlader jeg til deres egen samvittighed.

 
At 16/7/06 18:02, Anonymous Anonym said...

Apropos nødhjælp og samfundssind har jeg oplevet nære pårørende sidde og prale af at betale til et barn i udlandet, alt imens de hyggede sig ved en brors rund fødselsdag,hvor de IKKE medbragte det der kunne ligge på en nail, og selv havde modtaget en emhætte og en fuglebad i kobber ved deres mærkedage.:-)

Meeen nødhjælpen er jo også sværere at kontrollere....

 
At 10/8/06 15:21, Anonymous Anonym said...

Greets to the webmaster of this wonderful site. Keep working. Thank you.
»

 

Send en kommentar

<< Home