kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

30.6.06

Susling spørger...

jeg har nemlig læst et sted, at den quiz der lige nu hærger blog-land, planter "trojanske heste". (Og faktum er i hverfald, at mit mail-program er fucket up....Heldigvis "haben wir metoden" til at fikse den.)
Men er der andre, der har fået problemer med deres computer efter det her quizstads?

10 Comments:

At 30/6/06 13:23, Anonymous Anonym said...

Det er noget vrøvl. Man kan ikke få virus af den art uden aktivt at downloade/installere/starte en programfil af en slags.

 
At 30/6/06 13:31, Anonymous Anonym said...

Omvendt, hvis du har aktiveret en eneste af hele den skov af pop-op vinduer der kommer, når man går ind på den side, så HAR du uden tvivl reddet dig et eller andet stads.

 
At 30/6/06 14:09, Blogger susling said...

Altså le Muffin...kammertonen tak!

Nu er jeg jo ikke helt død i sværen...ved selvfølgelig, at jeg ikke skal trykke på nogetsomhelst, jeg ikke kan identificere...kan hænde, at der var en af de her pop up-sataner jeg ikke ku' slippe af med....muligt...blev også lidt bekymret. Bortset fra det har jeg en mac....og de fleste virusser osv. kører på pc'er, så det har normalt ikke været det store problem for mig...Omvendt så optimerer de her skurke jo hele tiden----Tak for svaret Nellike

 
At 30/6/06 14:20, Anonymous Anonym said...

Nåeh ja, det er rigtigt, du er mac-bruger. Engelsksproget, hvis jeg husker korrekt, ikk' ? ;o)

 
At 30/6/06 15:27, Blogger susling said...

Se nu ved jeg godt, hvordan du ved det og det synes jeg er "bedårende" nørdet....! ;-)

 
At 30/6/06 16:04, Anonymous Anonym said...

Godt så. men det var da forsøget værd, ikk´?

 
At 30/6/06 16:17, Blogger susling said...

Hov kom jeg til at fornærme? Hvis, var det bestemt ikke meningen...jeg havde bare selv på et tidspunkt mit eget websted...aldeles håndlavet og noget af det jeg gik helt vildt op i, var at studere statestiken bl.a. så jeg meget på hvilke browsere folk bruger/brugte og om de var til mac eller pc...Ser du jeg er nemlig også lejlighedsvis websnedker - arkitektur og tekst (hvis ellers nogen gider købe mig) - og jeg synes det er utrolig vigtigt også at følge brugen af browsere...om ikke andet for at kunne argumentere for wc3 og den slags...
Så min kommentar til dig var bare mit spæde forsøg på en "inside-joke"...udstøder lige et tamt hø,hø...

 
At 30/6/06 16:25, Anonymous Anonym said...

Ork nej ! :o)

Skylder nok at fortælle at min 4-årige pludselig stod og hev mig i armen da jeg svarede ;o) Multitasking er ikke nødvendigvis en god ting. Man bliver pludseligt meget kortfattet.

Jeg jobber jo selv om webmaster, så det er en fornøjelse - til en afveksling - at møde andre piger, der synes det er sjovt.

I øvrigt HAR du da skrevet det med webdesignet før - så det var da ren hjerneblødning at prøve det stunt på dig ! ;o)

Eneste undskylning må være ferie-delerium. En hel uges fri på højskole med ungerne. Nøøøj, det bliver dejligt.

 
At 30/6/06 16:37, Blogger susling said...

Ja! Er web ikke bare noget af det mest fantastiske man kan arbejde med?!! Jeg laver også andre ting...men web ligger virkelig mit hjerte nærmest. Jeg synes det er fantastisk, at man f.eks. kan tænke tredimensionelt i sine tekster -der er så meget andet, der skal være kronologisk...her kan man hoppe og springe rundt.....f.eks. kan man starte midt inde i en tekst og så bygge den ud......og don't get me started mht. arkitekturen/struktur.....Jeg har haft nogle af mine fedeste arbejdsoplevelser, når jeg har lavet websteder og for at det ikke skal være løgn er My Guy grafisk designer med speciale i digital kommunikation og og og...ok stopper nu....Ku' faktisk blive ved.....

 
At 1/7/06 16:06, Anonymous Anonym said...

Jeg vil lige indskyde, at da jeg var inde for at tage én af disse pt. så populære quizzer, kom der pludselig besked fra mit heldigvis ihærdigt arbejdende virusprogram om, at der var ved at blive installeret en trojansk hyphest. Og jeg havde ikke åbnet eller trykket eller gjort andet end dét, man nu engang skulle for at tage denne quiz...

 

Send en kommentar

<< Home