kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

28.7.06

Susling siger...

Gud bevare Danmark! I min dronningeagtige hattedametilstand kom jeg jo helt til at glemme at hilse søens folk, Færøerne og de grønlanske peberkogere.....Ved vitterlig ikke hvor hjernen var stukket hen lige i det momang.....Men hells bells alle kan jo fejle.....og de ord der kan fyge hen over skærmen kan rive en med i retninger, man aldrig anede eksisterede..........(at jeg så har en generel momentan nedsmeltning, fordi jeg sidder her - mens resten af familien ferierer - og brygger artikler om glastage, arkitektur, plastiktagsten og andet godt er jo ikke en undskyldning.....!!) Måske var det på tide med nogle mere relevante betragtninger om mit liv.......der er jo dybest set så meget man kan tage fat på.........mine forbandede bladlus, lusene i ungernes hår, støvboldene under sengen, min aftensmad, min åndsvage hortensia, der har besluttet sig til at blive grøn, min røde basilikum, der sågu også er ved at blive grøn.......snyd siger jeg bare........., de bøger jeg læser (eller rettere burde læse), sex, ja I læste rigtigt SEX.......det bedrives nemlig til tider også her på matriklen....i mere eller mindre interessante varianter forstås....men det gør det vel i princippet i de fleste danske senge...både i tosomhed og i ensomhed...... ku' da egentlig bortset fra det godt se en hel blog dedikeret til, hvordan man holder sexlivet kørende efter de 40 med den samme mand....Interested anyone? Sexling ku' man så kalde sig.........Uhm....Sexling på den frække måde.....Nu for dem over 40! Man ku' komme med forslag til stillinger, hvor man kan sløre noget af fedtet, så man stadig ligner en smækker ungmø, smarte måder man kan forføre i tusmørke eller max. stearin-lysets skær.....gode links til inspirationsbøger og øvelser for dem, der er kørt trætte......Okke gud, ku' gå hen at blive en hel industri.......og måske ku' jeg blive headhuntet til et frækt blad og endnu større: tv og radio.......Sexling nu som TV-Star......hvor jeg dvælende og med sexet stemme videregiver helt almindelige, latterligt banale råd om, hvordan livet skal leves og sexen skal dyrkes.......OH ser stor fremtid for mig........slut med tage og plastik........et liv kun fyldt af sex! Måske dog stadig med plastik - på den frække måde.

7 Comments:

At 28/7/06 13:57, Anonymous Anonym said...

Hahaha hvordan går det ellers Susling? ;-)

 
At 28/7/06 18:18, Anonymous Anonym said...

hej Susling, vil bare bare lige sige at du endelig må huske , at sige til dine yngre læsere, seere etc. at de for f..... skal huske at bruge gummi, man kan jo få clamydia, gonnore, syffilis ja endda AIDS af det stads! kærlige hilsener Hypokonda Nervousa

 
At 28/7/06 21:43, Anonymous Anonym said...

Tjaaaa...Nu mangler du jo bare at linke til Ella ;-)

 
At 28/7/06 23:39, Blogger susling said...

Skal du være fræk Five to sex......?!

 
At 29/7/06 21:27, Anonymous Anonym said...

Jaaa, og olm ;-)

 
At 29/7/06 22:43, Blogger susling said...

Hvorfor det søde......?! Livet har lært mig at det her olmhed sgu ikke rigtigt er værd at spilde tiden på......i hverfald kun når kampen er værd at kæmpe....og ens kampe må man vælge med omhu...:-)

 
At 10/8/06 21:07, Anonymous Anonym said...

I say briefly: Best! Useful information. Good job guys.
»

 

Send en kommentar

<< Home