kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

12.8.06

Susing råber.....

.......ho, ho, hvorfor stene re runs på dansker TV, når man kan se "Melodi Grand Prix der Volksmusik" på ZDF.......!!!!!! Youp........My Guy kalder det mit lille nazi-gen, altså at jeg egentlig er totalt på tyske, schweiziske og ikke mindst østrigske dialekter.....så corny det end er, så er det sgu' da snablen ned i hukommelsespoolen.............Mann oh mann.......Susling Jodlio.....dyrker polka fra Alpelandende og Heimat-gefühl.............Blut und Boden......und meine Berge. Sgu' egentlig lidt skræmmende........og har forøvrigt læst, at Günther Grass var SS'er som ung.....kan man så se at få smidt det gylle ud...........Hmmmmmm, mon det ligger i generne.....????

PS. James Last er på lige nu! Er han nu også nazist eller bare tysker? Så ryger mine barnetro for good....kors er sgu lidt hårdt at være 40-something......