kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

7.9.06

Suslings ugerapport

Ingen tvivl - frus eller ikke frus -livet løber derudaf og det er edderperkeme om at følge med. Så hermed kommer uddrag fra Suslings mellem-hardcore ugerapport, for en uge, der næsten er gået:

  • Lørdag: super kanon aften med to sæt fælles venner, som vi har kendt helt tilbage fra før vi fik skæg og for en gang skyld uden børn!!! I bedste parmiddag-stil lagde vi ud med nogle veldrejede daqueris. My Guy kan lave cocktails, som jeg aldrig har fået andre steder, hverken i cocktailbarer eller til andre middage. Bunden bliver lissom lagt og så har jeg ikke sagt for meget, dertil diverse nødder, grønsagsstave og en salsaverde-dip (sku' gøre det ud for forret), bagefter lækker lammekølle krydret med rosmarin, salvie og hvidløgsfed som tilbehør rødkålscoleslaw, bagte tomatter med timian,salt og peber, bagte rødbeder med peberrodssauce, bagte hvide gulerødder med bl.a. hvidvin og persille til det et godt brød. Smagte fantastisk sku' jeg hilse og sige....selvfølgelig med rød- og hvidvin, god øl og mineralvand - frit valg på alle hylder. Sørme om ikke musikken drønede og det blev til lidt dans indtil desserten: Frugtsalat med ingefær og rom plus lækker vanilleis......så mere flip, snak, grin og dans dertil kaffe, cognac og gode chokolader og så mere flip, snak og grin...De sidste gik 4.30......næsten som i gamle dage..
  • Søndag: ren lykkesummen. Afslappede muskler. Avislæsning. Kys og snak med ungerne og lidt til My Guy også.
  • Mandag: Sum, sum, sum og lige en jobsamtale - varede 1 1/2 t. Kan være godt tegn, kan være skidt tegn.......vi må se. Sum, sum, sum.
  • Tirsdag: Prøver forgæves at få fat i diverse internetudbydere - både dem, der ikke har leveret varen og dem som vil ha' en ublu betaling, for noget de ikke har leveret. Endte på et tidspunkt i en grotesk robotbåndsløjfe, hvor jeg uafbrudt skulle trykke alle mulige cifre. Normalt er jeg ret god til, at sno mig igennem og finde de hemmelige telefonnumre, men her blev jeg bare sendt rundt i en evig karussel.......hvis det ikke havde været en arbejdsgiverbetalt ordning, så havde jeg skrottet den på stedet.......lorte serviceniveau..bortset fra det fik jeg fixet diverse hængepartier, der bare altid hober sig op. Klap på ryggen til mig.
  • Onsdag: Sum, sum, sum, sender Sønnike afsted på lejrskole....opdager, at han har glemt tandbørste, cykler derfor i hysterisk tempo og med stadig vådt hår efter badet afsted med tandbørste strittende i hånden. Sum, sum, sum.......cykler adskillige timer senere hysterisk afsted i regnvejr for at eksekvere interview til kedelig artikel.......Interview fixet cykler hysterisk hjem igen i regnvejr....sum, sum, sum.
  • Torsdag: Skrive, skrive, skrive.......sende artikel.....modtager kort efter hysterisk opringning af meget sur kunde.......sker til orientering meget, meget, meget sjældent......bliver lige selv sur og hys i fem minutter, tager så en dyb indåndning og skrive, skrive, skrive, rette, rette, rette...bliver ringet op af opdragsgiver.....skal til Århus og interviewe...........vaske tøj.....sum, sum, sum...spise middag uden børn....underligt.......lægge vasketøj sammen...blogge......smatte om på sofaen og se interview med Natascha Kampusch på TV2......og så ZZZZZZZZZZZZZZZZ
  • Fredag: Stor blank dag ligger foran mig og jeg glæder mig.............spændt på at se, hvad den bringer..........synes helt klart den indeholder noget med nye støvler.......