kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

18.9.06

Susling om vanesex

Har bemærket den nyeste: Nu hedder det åbenbart: Villa, vovhund og vanesex. Meget interessant ordudvikling........Villaen slipper Generation Friværdi (credit: Henrik Føhns) så åbenbart ikke (en gang materialist altid materialist).......hunden skal der også stadig være plads til...(katte er vel egentlig også for frigjorte).....men Volvoen er åbenbart røget sig en tur....(Til fordel for den sølvfarvede stationcar af en slags? Måske........) Men ind på 3. pladsen kommer så Vanesexen........og så er det, at jeg lige har brug for en ordforklaring. For hedder det vanesex, fordi:

  1. Man dyrker det med den samme person?
  2. Man regelmæssigt kører den af onsdag og lørdag? Jeg mener Generation Friværdi har overtaget så mange andre af de småborgerlige normer fra deres forældre, hvorfor så ikke også denne
  3. Singlerne har introduceret begrebet, for at få deres livsstil til at se så meget federe ud?
  4. Hvis det er singlerne, der har introduceret begrebet, hedder deres sex så Spontansex?
  5. Er spontansex federe end vanesex (hvad det så end er)?
Jamen hjælp en gammel kone, der bare er så off beat..........troede egentlig bare jeg havde god sex med min elskede..........

5 Comments:

At 18/9/06 14:15, Blogger susling said...

Glemme hvad? At gøre det? At blive tændt? At tage sig tiden? Selvfølgelig kan man glemme det......men det er jo netop så ikke en vane, vel.....?

 
At 18/9/06 14:54, Blogger Mette said...

jammen så kigger jeg bare spændt med og skål for de gode vaner - er det ok at sende en vanesms nu og hidkalde vanligvis god forstærkning?

 
At 18/9/06 15:16, Blogger susling said...

Ja det er vist godtaget, men så skal du også kalde det et Vane-booty-call, ellers gæl's det ikk'! Og selv skål!

 
At 19/9/06 13:16, Blogger susling said...

Det har du ret i Liselotte, men grunden til mit indlæg er vel egentlig, at jeg er imod, at det er en bestemt trend/et bestemt livssyn, der skal sætte teten.....Vores generation var temlig hardcore - vi har set meget- kæmpet med meget og har egentlig aldrig fået noget forærende...vi har selv måtte finde vejen...Vi har også været vant til at det var dem før os '68'erne, der 1. afgorde hvad der var rigtigt og forkert...siden satte den her utålelige ungdomsdyrkelse ind, hvor alt ungt bare var hipt.....vi andre havde så ikke lige tid i den periode...fordi vi lige havde gang i mand og børn og forsøg på at få fodfæste....Og så lige en biting: Jeg har haft umådelig meget kedeligere sex med spontanobjekterne end jeg nogensinde har haft med ham vanedrengen derhjemme....bliver jo et eller andet sted bedre og bedre og frækkere og frækkere, fordi man føler hinanden - udfordringen er så at holde gejsten vedlige.....den kæmper jeg da med...men det bliver måske et indlæg for sig selv...pfui.....det blev en meget lang kommentar....er helt forpustet..:-)

 
At 20/9/06 11:01, Blogger susling said...

Liselotte, jeg synes faktisk det er blevet værre de seneste 5-6 år....før i tiden måtte man godt være lidt mere alternativ...Der var flere veje at gå...f.eks. var København ikke så renskuret som den nu er ved at blive...der var plads til bodegaen, skurvognsbyen osv. Man var heller ikke nødvendigvis en komplet fiasko, fordi man ikke lige ku' få styr på karrieren - som i mit tilfælde....I dag skal vi alle hænge ud på sex in the city-måden med den helt igennem fantastiske middeklasse-karriere - men med et mindre heldigt forhold til mænd - det er det, der er blevet det smarte....Så kan vi andre godt gå hjem og vugge, fordi vi har bare kedelig sex har vi....Oh....jeg vil sige meget mere, men jeg har også lidt svært ved at få hold om det....Så du f.eks. morgentv på tv2...der sad en selvfed stresscoach, der kørte paraderne af om, at man selv var skyld i sin stress....Heldigvis blev han pillet ned af en meget pragmatisk og dygtig mand fra center for stressforskning, som sagde at stress også skyldtes omgivelserne...Det er sådan noget jeg vil have tilbage....at der er mange sandheder, mange måder at leve på....og at den her 30-something ensrettethed ikke nødvendigvis er sandheden - selv om det er den der bliver kolporteret hele tiden......Av, nu blev den igen for lang min kommentar.....

 

Send en kommentar

<< Home