kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

19.9.06

Susling drømmetyder

Da jeg læste hende her igår blev jeg pludselig mindet om en tilbagevendende drøm, som ikke er et rigtigt mareridt, men mere sådan en plagsom ting, der sidder i maven hele næste dag. Det værste er så egentlig også, at den er tilbagevendende........tvinger jo næsten en til, at skulle forholde sig......og set i lyset af, at jeg synes, at min personlige ration navlepilledage er ved at være brugt op....så er al den her forholden sig til ens indre en plage i sig selv.

Altså det jeg drømmer, det er, at jeg på en eller anden måde har misset en eksamen i folkeskolen og derfor gælder alt hvad jeg har opnået siden ikke: Studentereksamen, universitetsstudiet og specialet, mine efteruddannelser. Skal det på nogen måde tælle, så bliver jeg nødt til at tage den her åndsbollede eksamen - som regel er det i matematik........

(jeg hader matematik - hvor jeg scorede 10,11 og 13-taller i flere fag og lå over middel i de fleste andre, så lykkedes det mig aldrig med matematiken.....Fik et klingende 03 til studentereksamen og et fanfuckingtastisk 05 til reeksaminationen - fattede bare aldrig konceptet. Efterhånden havde jeg også bare givet op og fortalte mig selv, at min intelligens lå andre steder og at jeg f...var klog nok - ingen grund til at samle på nederlag,vel!)


Set i det lys er det selvfølgelig ikke forbavsende, at det netop er en matematikprøve, der forfølger mig.........er jo et tegn på min totale idioti/komplete mangel på at gennemskue et område/få greb om situationen - nærmer vi os lige en tolkning her?! Ved jo godt, hvad drømmen vil fortælle. Den siger: "Før du kan rykke frem, er der lige noget, du skal tilbage og fikse......"

Vi kan også blive helt jungianske og sige, at matematik (i hvertfald i min forståelse) er maskulint - de fleste matematiklærere jeg havde var mænd (sjovt nok var jeg faktisk god til det, når jeg blev undervist af kvinder!!) - måden at angribe matematikken på - hele indlæringsprocessen har en maskulin tilgang - matematik er en exakt videnskab osv. osv. Ergo skal jeg ha' fixet noget med min animus/anima-balance......nok ovre i animussiden.

Nu synes jeg sådan generelt, at de her beskeder fra ens underbevidsthed er lidt tarvelige.......Jeg kan godt lide gåder, rebuser og mordmysterier sådan generelt......jeg kan lide tekstanalyser.....dechifrering af komplicerede tekster, jeg er arg tilhænger af semiotik osv............Men som regel har den slags en facitliste.......Se løsningen side 5 eller Miss Marble eller Hercule Poirot råber: The butler did it! Og så kan jeg sidde og gnække i skægget, for den havde jeg sgu' da gennemskuet forlængst......Men drømme, intuitive fornemmelser, hunches.......fandeme anstrengende.......!