kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

12.5.06

Susling spørger: Hvad er lykke II

Ok, lykke er ikke en evig tilstand! Lykke kan ikke planlægges. Men i min verden - så'n midt i mellem overstået etablingsfase og fremtidig golfbane er lykke f.eks.:

  • at begge mine dejlige unger er helt med på, at der skal gøres rent (seriøst rent!) og at de selv tager initiativet!!! Skumfidusen fistrede rundt med tørklæde om hovedet (!). Startede med at tømme hele sit værelse ud over hjemmets andre kvadratmeter, så hun kunne få ordet SIT værelse. Og Sønnike støvsugede selv -uden at jeg skulle sige noget - sit højt elskede og helt igennem tudgrimme perser-efterligningstæppe (som mor virkelig hader, det er fandme grimt - men heii han har selv valgt det og det er hans værelse) og oven i købet selv finpolerede sit skrivebord - jamen er mine unger ikke til at græde over (af lykke)
  • at My Guy og jeg kan deles om det hele inden for rengøring og at vi har samme grænser for, hvornår det lykkelige hjem har nået en sundhedsfarlig tilstand
  • og at vi alle sammen bagefter kan tulle rundt og bare nyde renheden...
  • i det hele taget, at hele den lykkelige familie er samlet, så vi bare kan være sammen..så'n uden noget
  • og at kattene også virker tilfredse - dog selvfølgelig evigt småsultplagende (man kan jo gå glip af noget f.eks. højtelskede rejer - som om de får det dagligt. Men i deres hjerne hedder det: Det ku' jo være det lige var i dag!!! Savle, savle)
  • at jeg kan have alle mine altandøre åbne - har en del af den - og kan fornemme sommerens lyde og summen - faktisk er her nogle gange mere stille i weekender og ferier, end på diverse forstadsmatrikler jeg har besøgt!)
  • at jeg kan sidde og nyde vandet strømme forbi min matrikel - jeg har nemlig den mest forrygende udsigt og tænk jeg bor midt inde i Kbh. K
  • og ikke mindst, at jeg lige har opdaget, at man faktisk godt kan ha' silkepæoner i krukker ---måååå ha'. Måå på planteskole på Ugandavej igen......
Suk ja...middelalderkonelykke! (og nu råber My Guy, at vi skal ha' noget at æde....!..er skredet)

2 Comments:

At 12/5/06 14:49, Blogger Regitze said...

ja. lykke kommer i sus. så de der små hverdagslykker (der jo er de største) er vel suslinger.

 
At 12/5/06 16:43, Blogger susling said...

suuuuuuuus-linger. Den æder jeg! Lykke er også bier og herreværelse kan jeg se. Dét kan jeg altså ikke få passet ind på små altaner, desværre - bier er fantastiske!

 

Send en kommentar

<< Home