kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

5.5.06

Susling i solen

Jeg har et problem. Det er ikke særligt stort, men det er der. Jeg bliver sindsvagt hurtigt brun (må være arv fra Alpefar). Ja, ja tænker nogle af jer sikkert. Skal hun nu sidde der og blære sig!Her kæmper vi med selvbruner, solarie -hvad man nu sådan er til.

Men når man nu bliver så hurtig brun, som jeg gør, så kan det udarte sig på en temmelig uheldig måde. F.eks. sandaler, solskin og en eftermiddags udeliv og vupti så kan jeg rende rundt med stribede fødder resten af sommeren. En forkert top - f.eks. med bindebånd på ryggen og jeg er ternet på den utjekkede måde. Eller halvt brun fra hænder og op med tydelige mærker af korte ærmer eller lysere lår end resten af benene.....

Når bunden først er lagt, er det komplet umuligt at jævne ud.

Det betyder faktisk, at jeg seriøst skal tænke over, hvad jeg tager på, når jeg f.eks. som nu her på søndag skal til garden-party og de har meldt høj sol og varme....Kan jo ikke smide alt klunset, bare fordi jeg er forfængelig, vel....Suk...What to do? Ligger nogen inde med et par gode råd?


PS
Er absolut ikke solfanatiker - keder mig helt afsindigt ved bare at ligge der og bage i strålerne.

7 Comments:

At 5/5/06 11:20, Anonymous Anonym said...

En massiv faktor en hel masse, er mit bedste bud - mor dig godt Susling :-)

 
At 5/5/06 11:23, Blogger susling said...

Jamen så bliver jeg bare slet ikke brun! Har prøvet det engang -faktor 20 og en uge på Kreta - til sidst måtte jeg droppe al faktor og kaste mig direkte ud i det - ville jo ligesom gerne have, at man ku' se jeg havde været udenlands...

 
At 5/5/06 12:54, Blogger Dana Watsham said...

Øhhh - MÅ man ikke være brun i striver og tern? Måske kultivere små klæbemærker at sætte på huden så man kan blive blomstermønstret?

Jeg har en hud som din. Rød én gang om året og derefter læderbrun. Men man kan altså se hvor alle mine trøjer ender, og jeg er så trestjernet ligeglad i lettelsen over ikke at blive rød som en kogt krebs ti gange på en sommer ...

 
At 5/5/06 13:17, Blogger susling said...

Det er selvfølgelig også en variant...! Sagde jo egentlig også, at det var et meget lille problem...er jo ikke en popsild...ku' jo i princippet bare hænge ud i cancergrillen året rundt, hvis det var det jeg ville...Foretrækker dog klart au naturel og så synes jeg nu stadig det er mindre tjekket med stribede fødder - ikke frastødende - bare mindre tjekket!

 
At 5/5/06 14:45, Blogger Mie said...

Hm! Jeg er jo så en af dem, der ikke kan tåle solen særligt godt - jeg bliver rød.... og når det så går væk igen, så efterlader det mig med en mærkelig sådan lidt grumset kulør. En anden tone hvis så at sige.

Dét er heller ikke smart....

Suk!

Nå, men nu var det vist ikke mig, det handlede om... Men nej, nu du spørger, så har jeg ikke et godt råd :D

Ud i solen - lad os alle nyde den...striber, terner, blomster :-)

 
At 5/5/06 22:11, Blogger Suzy Q said...

Du lukker bare, med din nemme brunhed!

KH Suzy rødpigmenteret og skummetmælks-blå-hvid Forever
;)

 
At 8/5/06 02:30, Anonymous Anonym said...

Vi er flere i det "Nu lukker i lige med det dér neeej, hvor er det bare hårdt at blive brun i striber-pis"-klubben, Suzy Q Du er hermed inviteret med i støtteforeningen "frække fregner og evigtrøde kinder": http://www.anetq.dk/undrblog/?p=205

 

Send en kommentar

<< Home