kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

1.5.06

Susling mener....

at man nogen gange må sætte en grænse. Sige stop. Sige fra. Den går ikke Granberg. Der er en blonde. Hertil og ikke længere. Det er ikke mit bord. Jeg melder pas på den her.....

Har en anden Gammelveninde, som er 8 år ældre end mig. En dag begyndte hun hele tiden at råbe NEJ! Dengang synes jeg, hun var en krakiler. Hun som tidligere havde været det sødeste overskudsmenneske. Altid parat til at servicere andre. Det blev næsten for meget med alt det her NEEEEEJ. Men hun råbte lystigt videre. NEJ, NEJ, NEJ...var stort set det eneste, der kom ud af munden på hende. I dag, hvor jeg har ramt the big 40, kan jeg godt se hvor hun ville hen. Hun gav simpelthen en lige højre til FLINKESKOLEN! SMAK! Lige i bærret!

Så bær lige over, når I hører mig skråle:
NNNNEEEEEEEEEJJJJJJJJJ!

3 Comments:

At 1/5/06 18:29, Blogger Mie said...

Jeg er 32 og tillader mig altså også at råbe nej med mine lungers fulde kraft - særligt lige for tiden....

Det føles godt, selv om det også skræmmer mig langt ind i det næste årtusinde ;-)

 
At 1/5/06 18:53, Blogger susling said...

Ja Mie, de er dejligt at sige nej, fra osv., ikk'sandt! Nu er jeg pr. definition en nej-siger og jeg sagde også nej, nej, nej, da jeg var i 20'erne og 30'erne..Jeg er faktisk skide god til det! Jeg synes bare, at nu hvor jeg har rundet the big 40 er jeg blevet helt igennem ekseptionel god. Gider bare virkelig ikke mere bullshit!

 
At 3/5/06 00:13, Anonymous Anonym said...

Der er ikke noget galt med at sige NEJ når det er på sin plads - men nu skal man jo huske også at sige JA ind i mellem!

 

Send en kommentar

<< Home