kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

26.4.06

Susling hos life coach II

Susling ankommer til ny session hos Life coach. Hun har ikke fået lavet de lister, hun skulle, hvilket er meget typisk for hende. Det forhindrer hende nu ikke i at være særdeles kæphøj. Hun er til en afveksling på højde med sig selv. Life coachen, som jo er en kvinde med styr på sine omgivelser, sidder med et boligblad i hånden.

Life coach: "Jeg har taget det her med, fordi jeg synes vi skal snakke lidt om, hvad man egentlig kan forvente sig af sin tilværelse, når man har nået din alder."

Susling, pludselig ikke så kæphøj:" Øh, ja...det ser da meget interessant ud, men æh...det...ja jeg ved ikke...er det lissom det man forventes, at skulle gå op i når man har rundet de 40?"

Life coach:"Ærlig talt Susling, mulighederne snævrer sig jo ind efterhånden. Og du kan da ikke i ramme alvor påstå, at det er noget du har særlig godt styr på! Hvordan synes du egentlig du håndterer din krus-situation?"

Susling:"Min krussituation? Øh det...jeg forsøger jo. Jeg kan da smadder godt li' krus. Men det jo bare sådan, at folk altid synes at de lige vil give os nogle krus, fordi det er sådan en god gave...og så nænner jeg jo ikke rigtigt, at smide dem ud eller stille dem væk, vel. Det handler jo også om respekt for andre, synes jeg sådan, øh, ikk' det da også vigtigt!"

Life coach: "Nu handler det her jo ikke om andres følelser, vel. Det handler om dig og hvad du skal til at ha' styr på. Husk du har ramt de famøse 40 år!"

Susling:" Altså når du siger det sådan, så kan jeg da godt se, at det ikke lige er det min krus-situation signalerer...."

Life coach, idet hun bøjer sig frem mod Susling og ser hende dybt i øjnene:" Vi ku' jo også begynde at tale lidt om langborde og grilloplevelser. For du er da til grill!"

Susling synker en klump i halsen:" Njahhh.....på en måde selvfølgelig....men det er jo bare en anden måde at lave mad på....og det her med mad....det jo egentlig ikke noget jeg går så meget op i....altså jeg kan jo godt lave pandekager og så'n...men min datter f.eks. er meget bedre..."

Life coach:" Ved du hvad Susling, det bliver altså ikke nemt det her. Du bliver virkelig nødt til at se i øjnene, at du er over 40....! I morgen tror jeg vi tager fat på din arbejdssituation."

3 Comments:

At 26/4/06 12:08, Blogger Suzy-Hang-Around said...

Arj, sikke en nedturscoach! Find en ny! Eller få dig en lavastensmassage hos Ni'mat på Købmagergade - det giver velvære for pengene, til forskel fra sikke-dit-liv-roder-coach. Er ny læser hos dig, og har lige taget HELE bloggen i et hug - skøn læsning. Dine lister og aldersbetragtninger er superrammende, også her fra min knap-fyrre-vinkel.

 
At 26/4/06 12:38, Blogger Suzy Q said...

Hvad FANDEN sker der med hendes snak om KRUS!?!? Var det fis? Var det alvorligt? Krus - de er til for at smadre med, når ens mand er dum.

 
At 26/4/06 20:22, Blogger Regitze said...

i morgen tager du fat i din indre overlivscoach. ok? ikke den der smatparasit af en iscenesættelseskone en gang til. vel?

 

Send en kommentar

<< Home