kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

25.4.06

Susling er blevet væk!

Hun burde have vist det! Når hun pludselig så'n gik hen og bliver til et diminuativ ( når noget ender på - ling på tysk, så er det et dim.) Sus-ling! Hun blev til intet - nada- nichts -rien! Det kan godt være, at hendes krop satte ind med en modoffensiv og blæste sig op til frue-størrelse, men hvad hjalp det? Så blev hun bare endnu mere usynlig, for hvem sender lange øjne efter en str. 42 på den forkerte side af 40'erne? Ingen! Susling havde haft sine hay-days, det gik bare så hurtigt, at hun ikke opdagede det. En dag var hun bare røget af karusellen og nu ligger hun og roder et eller andet sted i buskene. Og alle har for travlt til at lede efter hende!

1 Comments:

At 25/4/06 12:57, Blogger susling said...

Altså Buster, det sådan noget min datter gør! Aner faktisk ikke hvordan den slags hænger sammen. Men du må meget gerne maile mig - så langt er jeg kommet. Hvis du har lyst så er det:

susanne@2hoveder.dk

Og ja jeg tror du har forstået mig.

 

Send en kommentar

<< Home