kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

21.4.06

Ok, så man gammel

Når Skumfidusen spørger om hun må få penge til øl - og hvor mange hun forøvrigt må drikke! Jeg vil ikke vide det, jeg vil ikke vide det, jeg vil ikke....Lalalalalala....Min lille baby! Lalalalala....og der er drenge med til festerne og nu fabler hun om Roskilde Festival......Lalalala...vil ikke høre det. Nå men vel, så kan jeg jo altid sige skål med en kop vanddrivende te...!

1 Comments:

At 22/4/06 12:01, Blogger susling said...

Ja den er hård....! Men egentlig også dejlig, for jeg føler ikke, at jeg selv er gået glip af noget (det er vist det der skaber mange kriser, når mor er småfalmende og så småt has been, mens datteren blomstrer op og har hele livet foran sig.) Hun er dejlig min tøs og fornuftig - havner hun i situationer, hun ikke kan overskue plejer hun at ringe. Det er dejligt at vide. Og til forskel for mig så har hun os! En fornuftig mor og far! Oveni er det hun gør ikke vildere end det jeg gjorde - jeg hang ud på Daddy's Dancehall og senere Rockmaskinen på Christiania og Saltlageret (Host, hark ældre er man jo blevet!)Egentlig er det dejligt at gi' stafetten videre...Men hun får sågu ikke lov til at tage på Roskilde Festival endnu.Det er både Anders og jeg enige om - vi har været der selv mange gange og det er altså for vildt for en ligeblevet 15-årig!
Det må du gi' mig ret i, ikk'!

 

Send en kommentar

<< Home