kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

25.4.06

Susling hos life coach I

Susling sidder lettere forrevet hos life coach. Febrilsk prøver hun, at dække de grå hår og bølgegangen i barmen. Hun kan godt se, at hun er havnet hos en af dem med styr på tilværelsen.

Lofterne er perfekt støvsuget, der er planter inden for tidens trend og telefonerne kimer lystigt. Der er kold kildevand på bordet og lidt sødt til munden.

Fru Life coach, der selv er brun på overskudsmåden, siger mens hun stryger hånden feminint gennem det lækre-på-den-stribede-måde- hår:

"Nåh Susling, godt du ku' komme! Men jeg må være helt ærlig. Det bliver et langt forløb det her!"
Susling trækker febrilsk ned i blusen og retter på H&M-habitten, mens hun hvisker:
" Øh...jeg synes da jeg har lidt brikker at spille med! Det er da ikke sådan, at jeg er gået helt bag om dansen. Der er da nogle ting jeg har styr på, så'n, ikk'!?"

Life coach med let løftede øjenbryn:" Nåh, det synes du...!?"

Susling begynder, at rykke nervøst rundt på stolen: "Jah, eeh....jeg er da skide god til parforhold...Jeg er faktisk gift åh så'n...jeg har bare ikke fået ring på...og det var heller ikke et kirkebryllup, kun på Rådhuset....men det var Tove Fergo, der stod og sagde ordene...det må da gælde - hun er jo præst....!"

Life Coach med øjenbryn, der er rykket faretruende tæt på hårgrænsen: " Ikke en gang her turde du gå planken ud...hvad synes du selv om det?"

Susling: "Synes....jamen lige nu, synes jeg øh..lissom ikke rigtig. Øh, hvad? Gider du lige gentage spørgsmålet?"

Life coach nu med absolut ingen øjenbryn:" Tør du gå planken ud?"

Susling (aldeles grøn i hovedet og nu med kvalme):" Planke? Hvilken planke?"

Life coach, med kvidrende stemme:" Ja, så er tiden gået. Jeg synes at er en rigtig god idé, hvis du lige gik hjem og lavede nogle lister over hvor du vil hen i dit liv. Og så ses vi i morgen!"



4 Comments:

At 25/4/06 15:22, Blogger susling said...

Selvfølgelig er der en gud....og man kan selv bestemme, hvordan sådan en ser ud, fedt ikk'! Knus herfra

 
At 26/4/06 10:07, Blogger Suzy Q said...

du er hermed officielt tagged! :) du copypaster hele møget hos mig, smækker det ind i en kladde-post hos dig selv og sletter alt mit hø - og SÅ svarer du selv. Husk at rapportere til strikketanten :)

 
At 26/4/06 10:13, Blogger Suzy Q said...

i øvrigt... så er de bedste astro-sider www.astro.com hvor du kan lave dit eget og får gratis personligt dagligt osv osv, og astrologyzone.com med de bedste månedlige horo'er - husk også at læse for din ascendant ;)
Vi har godt nok mange fællesnævnere med H&Mhabitter, musikken, Årstiderne, faget, astroen og forvirringen. :D

 
At 26/4/06 10:23, Blogger susling said...

Ja, er det ikke underligt?! Her gik man og troede, at man var en ener, noget helt unikt, bare helt igennem superspeciel. I øvrigt så læser jeg også horoskoper- jeg hælder meget til www.cainer.com og selvfølgelig astrologyzone.com, yes, yes! Men der er også madalynaslan.com

 

Send en kommentar

<< Home