kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

29.4.06

Susling har en brille-situation

Det er nok ikke Suslings læsere ubekendt, at hun har fået sig en tigerstribet læsebrille. Hvad der så ikke er blevet afsløret er, at hun desuden har fået en ekstra læsebrille + 1 med i købet. En gennemsigtig forstørrelsessag med stænger. Susling har desuden i dag været på besøg hos sin næsten- optiker- ven for at afhente ny forsyning af kontaktlinser og alm. nærsynethedsbrille med nye glas - 2,75 (de gamle glas var så ridsede, at der var hverken plus eller minus-syn). Susling er med andre ord godt forsynet i øjen-afdelingen! Det må så - hvis man tror på Murphy's lov - nødvendigvis skabe nogle problemer i dagligdagen: scene 1 take 1:

Susling opdager de tigerstribede er væk! Alarmerer tilbageværende familie (Skumfidusen og hendes sædvanlige hånlige kommentarer er som altid ude i byen med Lenny, benny, cille, mille og fille) My Guy og My Guy junior farer - hjælpsomme som de jo er (det jo mine mænner)- forvildet rundt. "Hvor er Suslings tigerstribede?" Susling er i Red Alert: "HVEM HAR FLYTTET DEM?" Ved et tilfælde strejfer Susling sit hovede - og ja I har gættet rigtigt! De tigerstribede sidder selvfølgelig på deroppe! Bang slået hjem til felt 40 something!

Den situation er nu for altid afværget, fordi næsten-optiker-ven i dag gratis har doneret 1 stks. sort nylon-brille-snor, så tigerstribet kan hænge på Suslings velformede buste. (Bikommentar til medlæsende gammelveninde og svigerinder: Brillesnore til Tigerstribet kan fåes i adskillige lækre varianter - stort ønske til snarlig 42 fødselsdag!) (Hæ, hæ))

Nu er det jo ikke sådan, at brillesituationen bare er afklaret. Tigerstribet matcher jo ikke alle Suslings outfits...det er så her forstørrelsesglas med stænger (som forøvrigt også er doneret gratis af næsten-optiker-ven) kommer ind i billedet! For ærlig talt, de skal jo også ha' en fast plads, så Susling kan finde dem - kan jo ikke rende rundt med flere brillesnore om halsen, vel! Susling har fået stort dilemma....og det bliver ved: Susling har nu tre sæt briller at holde styr på.

To + 1 og en - 2,75! -2,75 med nye glas får doneret deres faste plads - er jo de tro følgesvende. PHuii så er den klaret! Tilbage bliver anden tro følgesvend: Kontaktlinserne (og her skrider jeg lige ud af et sidespor med en lille fortælling):

Dengang Skumfidusen ikke var sin egen, men min lille Skumfidus-prinsesse, hørte jeg en dag en lille hyggelig lege-mumle-sang fra hendes værelse. Må selvfølgelig lurpasse på hende og ser følgende scene:

Lille blonde Skumfidus står med legetaske (en af farmors aflagte) og lege-makeup-pung (en af mine aflagte fyldt med gamle kosmetik-produkter) foran spejlet. Hyggemumler for sig selv, mens hun redder hår. Tager derefter lege-læbestift op og giver læberne en omgang, tager lege/aflagt mascara op og dupper vipperne....til sidst tager hun kontaktlinseetui (det var dengang) op af toilettaske, åbner det og lader som om hun sætter, kontaktlinser i øjnene!!!!!! Åbenbart del af skønhedsrepetoire i Skumfidussens bog! Man skal passe på, skal man! Man bliver spejlet! Får mig til at køre endu længere ud af et sidespor, for husker tydelig anden scene med Skumfidus: Prinsessebaby 4 år farer rundt med skuresvamp i hånden, vatpind i munden (ryger jo for fanden, unskyld, undskyld, undskyld!) højt råbende, mens hun skurrer løs på døre og paneler - in your face!

Tilbage til hovedspor: Elsker mine kontaktlinser - bliver lagt på sædvanlig opbevaringsplads, så jeg kan finde dem selv i mørke.

Facit er, at brille-kontaktlinsesamling er afklaret. Nu kommer så højdepunktet: Forår/sommer lig med SOLBRILLER! Solbriller er nødvendige af kosmetiske årsager - ultraviolette stråler giver rynker! Susling gider ikker flere rynker end allerhøjst nødvendigt. Må derfor også integrere solbriller i generel brille-situation! Hader bare pr. definition de sataner....ligger på samme niveau som paraplyer...men det er en helt anden historie.....

1 Comments:

At 21/6/08 14:29, Anonymous Anonym said...

hej susling

Citat: Det er nok ikke Suslings læsere ubekendt, at hun har fået sig en tigerstribet læsebrille."
Må jeg spørge hvor Susling har købt sådan nogle briller...??
Jeg har i mange år haft et par leopardplettede "Partybriller" menjeg har forlist dem...nu viljeg gerne ha et nyt par "Partybriller" men kan ikke finde nogle...

 

Send en kommentar

<< Home