kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

3.5.06

Susling i forårsmode

På sådan en mild maj-dag (maj er bare min måned!! yes sirry. Jeg er født i maj, højt elskede brormand kom ud til mig og har givet mig festligt selskab lige siden, i maj, mine forældre blev gift i maj, har sød svoger og lala-svigerinde født i maj, alting vågner op og dufter og summer i maj, Skumfidus-prinsesse og Sønnike-prins valgte at komme ud til mig sidst i maj med tre år og tre dages forskydning (tror 1. børnefødselsdag for skumfødte Skumfidus-prinsesse tog pippet fra mig og sendte mig lige durk i føde-mode) og for at sætte trumf på har Højt elskede lillebror og supersvigerinde valgt at producere mere afkom med ankomst meldt på samme tid som mine unger- det ku' man så godt blive lidt *argh* over, men naturens regler og alt det her..)

PÅÅÅ sådan en maj-dag kan man da kun blive mild og god i ansigtet og sjælen på trods af hverdagens trakasserier....: f.eks. har Skumfidusen fået stjålet sin mormorcykel - hun var dybt ulykkelig og havde blævermund - min seje chick! - og ja man ku' godt blive sur, for det er faktisk nummer 2 cykel, der er blevet stjålet fra familien i løbet af 14 dage.....idioteeeeeeerr....nej, nej, den ta'r jeg lige i mig...det er jo dømt mild maj mode...og herre jemeni..vi har forsikring, går nok, går nok, går nok.....man ku' også blive noget så 1-2-3 over, at man har oplevet retssystemet indefra og der er dømt salomonisk løsning.....den ta'r vi en anden dag..gider ikke lige nu og faktisk fik jeg ret....åh ja maj-mode...ku' også vælge at blive helt græsk katolsk over, at tilflytter-jyder med friværdi i forstæderne kommer og invaderer mit lokalområde, bare fordi solen skinner lidt....kommer sgu' da ikke selv og parkerer pegeouet-toyota-audi-familie-karet-med plads-til-syv-barnevogne-plus-det-løse i jeres baghave og desuden I ville blive helt og aldeles pissed, hvis jeg lørdagsurinerede i jeres nyanlagte overskudshave.....så tag lige....åh, aah maj-mode.....aaaaaaahhhh friske blomster og frugtfad....ser forøvrigt ud til, at der er dømt frilanser til mor her....2 opgaver på én dag...passer mig helt fint, så kan man sætte trumf på sin fede maj-følelse ved, at gå i fælles-bruse-bad med My Guy kl. 15.00......dét kan man i hvertifald ikke, hvis der er dømt 40 timer...opgaverne kan jeg jo lave, når det passer mig.....iført ansigtsmaske og sutsko...stik den, venner! Yeeeees maj er en super måned!

1 Comments:

At 4/5/06 09:30, Blogger Mie said...

Jeg må give dig ret - maj tegner i sandhed lys og mild :-)

Det var (fan'me) altså også på tide ;-)

Bad midt om eftermiddagen.... kan man det??? Tsk tsk tsk :o)

 

Send en kommentar

<< Home