kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

1.5.06

Susling som husmor

Susling har fået forårskuller og må på Planteskole (lidt weird at hun sådan vil det, når hun bor i lejlighed, men sådan er hun nu engang skabt) det river i plantefingrene, så hun må bare...Susling og My Guy sætter kurs mod AmagerPlanteskole og havner selvfølgelig i kø med alle dem med friværdi og Amager-bolig-slum med lille klat for- og baghave.

Det er en grå, regnfuld søndag eftermiddag, men det ødelægger ikke Suslings forårskuller. Efter sædvanlig amager-trafik-kaos på parkerinsgplads foran Planteskolen (hvad er der med de her mennesker!?) lykkes det at finde parkeringsplads til veteran-cruiser. Og herefter ind i plante-paradis. Indenfor noterer Susling sig, at alle er underligt stive i blikket og meget, meget fokuserede:"Der skal jo plantes for helvede!" Susling lader sig dog ikke gå på. Hun går selv helt og aldeles målbevist afsted med indre plante-to-do-liste. My Guy og Susling gennemfører helt igennem smooth operation, hvor alt fra den indre plante to-do-liste findes, betales og køres hjem til det lykkelige hjem på Christianshavn.

Susling er nu aldeles stiv i blikket, for nu skal citron-verbena, ananassalvie, løvstikke og humle i jorden, så de kan stå og hygge sig med mynten, citronmelissen, timianen, rosmarinen, estragonen, oreganoen, purløget, salvien, roserne, tulipanerne, jordbærne, pelargonierne, tallerkensmækkerne, laurbærtræet og oliventræet. Indenfor venter citron-chilien og basilikumerne på varme og sommerstemning. Susling er helt og aldeles eksalteret!

Vender sig rundt mod My Guy med jord i hele hovedet og på hænderne, og siger til ham:" Så skat, nu er den klaret! Og så er der jo også persille-olien, estragon-edikken, chili/abrikos-eddiken og dild-eddiken og, og, og....." Susling puster sig vildt op og slår ud med armene, mens busten hæver og sænker sig svulmende af husmoder-selvfedhed. My Guy stirrer på Susling med forstenet udtryk. Kender han denne kvinde? Hvad har hun gang i ...? Hun som ikke kan bage en kage endsige lave en kop anstændig te! My Guy er overbærende. han har lagt ryg til mange af Suslings manier: Linse og bønne-fasen (som i tørret og skal udvandes-måden), salat-på den helt-ekstraordinære-økologiske-måde-faserne, helsete og udrensningsfaserne, yoga-perioden, rygestopperioderne. Han er en tålmodig mand, der elsker sin kone, men nu rammer det ham:"Ja tak, så er det vist nok med det her husmortrip."