kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

12.5.06

Susling har et lykke post scriptum

Og så var jeg lige så øjebliks-lykkelig, at jeg kom til at købe et Alt for damerne.............! Uhm sidde i solen og bladre, mens der sippes kold hvidvin..! (Har jo lissom totalt rent hjem og lykke-famile...overskud, ikk'!)


Uuuuuuuhm, aaaaaah afslapning, bladre, bladre, bladr..........a' hvad?..............Susling rejser sig op og er på kvalmestadiet. Hermed uddrag af ugens temaer i Alt for damerne i fri Susling fortolkning:

  • 10 (TI!!!) sider grill mad......skal man dø af et eller andet grillrelateret??? Er det det de i virkeligheden vil? Er det det, der er regeringens hemmelige plan??? Og hvor fillan skal man dybest set placere den hersens grill, når man nu ikke er i besiddelse af lykkelig friværdi's have?? Kan jo ikke komme på nas med egen grill og grill-opskrifter under armen, vel?!!
  • Lykkelig alene "Jeg gider ikke flere aflagte mænd", udtaler 40-årig kunstnerinde med overskudsmulatbarn..........!!! OK ved godt, at man er helt og aldeles friii, når bare man har personlig dildo, egen bankkonto og sådan en dims min moster har givet mig, så jeg aldrig mere behøver at spørge My Guy, om han gider åbne skruelågene for mig...(skide smart dims forøvrigt, kan anbefales!) Men er det ikke lidt tidligt at stå af?? Mænd er squ da meget gode og søde og dejlige og alt det her...
  • Det sure med det søde - Lisbeth og Torben måtte vænne sig til at bo i det rødbrune murstenshus fra 1977 designet af Dissing&Weitling.....VÆNNE SIG TIL???!!!! Hvorfor fanden optage realkreditlån, underskrive købsaftaler og alt der her hejs.....hvis man skal VÆNNE sig til at bo i det her helt fantastiske hus?? (*bræklyde*) (Og bare sådan i parantes hun er pædagogstuderende, hvem er det lige, der lægger skejserne der??? Manden selvfølgelig! )
  • Modehej, modehej, modehejs.....hmmm har lissom set det hele før et eller andet sted.....hmmm...bladre, bladre...Lang weekend i Stockholm...ok....Honningstegt andebrystsalat...ok...Kyllingesalat i forårsfarver...ok,ok...De 10 bud hvis du vil tabe dig. Ok..interessant..hvem vil ikke det i min høje alder...hmmm...læse, læse...Drik vand, når du er tørstig..tja, jo, da helt ok....spis til du føler dig mæt...uhm ok....bevæg dig hver dag---ja.ja....gør jeg jo...Drink kun alkohol én gang om ugen......jo, ja...lyder lidt kedeligt, men ok...KOM ALTID OP PÅ HESTEN IGEN, når du er FALDET AF.......!!! Faldet af hvad??? Vanddrikningen???Bevægelsen...???!! Øh er lige tabt her!
  • Parfoldshejs........ja, ja......Selvfølgelig er vi ikke ens........hm, ja
  • Gå sommeren i møde på LÆKRE FØDDER.......yes, yes...står noget om fodnus...helt ok......farverige tånegle.....tja....Garanti for sommerklare ben....tjo, ja...kan da godt sikre at benene er det.....men hva med resten...hjernen f.eks.??? Bladre, bladre...
  • "Jeg vidste ikke, at roderi kunne helbredes." HELBREDES???????!!!!!! Er jeg syg??? OK...kan åbenbart fixes for kr. 6000,- inkl. moms og eks. kørsel......Ku' også fixes ved bare at rydde op....lissom.....
  • ...bladre, bladre... noget om nogle puder - squ meget pæne- sædvanlige hvide overskudsbolig med en 'dejlig kreativ blanding af ikea-køb og loppemarkedsfund'.......'skøn til hverdag' (fordi du lige har fået en stylist og noget megadyrt tøj på - som du så bare ikke lige har råd til, hvis man læser videre og ser dit månedlige tøjbudget).........bladre, bladre...flere opskrifter...en lille harmløs kronik...blad færdig...
Ok, indrømmer.......sku' ikke ha' købt dameblad! Gør det som regel heller ikke.......men var jo lige ramt af overskuds-afslapnings-stemning....Undskyld, undskyld, undskyld........ ved at, der står idiot på ryggen af mig....undskylder igen! Men er bare ikke dame på den måde......lykke version dameblad....NEJ TAK!