kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

13.12.12

Ting jeg godt kunne tænke mig et re-take af

Gennemgående har jeg den holdning, at hvor der handles, der spildes der og sket er sket. Men, der findes situationer, som jeg i meget høj grad ville ønske, jeg kunne genindspille:
  1. Som i mandags, hvor jeg under en jobsamtale pludselig opdagede, at jeg havde en stor ugle i min hestehale. Skabt af huen og et kæmpetørklæde. Da jeg kom hjem opdagede jeg, at jeg også havde støv på brysterne. Nullermand goes to town. Suk!  
  2. Som den dag jeg kom til at tisse i bukserne, fordi jeg ikke var i nærheden af et toilet og min bækkenbund har som bekendt set bedre dage. Vel går det ned af bakke, men behøver det at være så håndgribeligt?
  3. Som den dag min anoraksnor viklede sig ind i mit cykelhjul og min strikkjole var kravlet næsten helt op til min bagdel. De lokale bumser på Torvegade var pludselig ekstremt hjælpsomme.
  4. Som den dag jeg lærte at indhalere en cigaret. Tager endnu en gang tilløb til at aflære det.
  5. Som i alle de gange jeg har været spontan og uovervejet og har bommet en chance.
Faktisk venter jeg stadig på at blive voksen på den voksne og tjekkede måde. Man skulle jo tro, at voksenheden burde indfinde sig, nu man går rundt i en voksen og snart aldrende krop. Jeg er dog så voksen, at jeg skifter karklude hver dag, er svoren tilhænger af dersens poselukkedimser fra IKEA og så betaler jeg faktisk mine regninger til tiden. Det er da altid noget.