kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

5.9.12

Susling om et voksen-kollektiv i opløsning

Min datter skal til møde i banken og snakke om økonomi, flytte hjemmefra, lån og alle mulig andre voksen-ting. Alene! Min søn fortæller mig lige en passent, at han skal til lægen og ha' taget en hiv-test!?¤%//%/!! Det har hans kæreste forlangt. Knægten er 18 år og så vidt jeg ved ikke den store player. Voksen-kollektiv, som sagt. Meget VOKSEN- kollektiv synes jeg pludselig. 

Slut med at "dele"?
Bortset fra, at kollektivet er i opløsning, nu min datter sådan planlægger at flytte hjemmefra. Håber ikke, at hun tager min nye parfume og min mascara med sig, når hun når så langt. For det "deler" vi lige nu. Og det er jo sådan set, som det plejer. Det med at dele. Det er min søn også begyndt på. Det med at "dele". Min fine weleda-creme, som jeg har købt til ingen penge i Berlin (Rossmann. Elsker Rossmann. Kunne finde på at tage til Berlin, bare for at shoppe i Rossmann). Nu har jeg købt et lille ansigtspleje-kit til ham. Egentlig også meget voksent, sådan at pleje sin hud. På daglig basis. Lissom hans hår. Meget vigtigt. Med den helt rigtige cut. Og voks. Og skinny jeans, og ternede skjorter og de helt rigtige sneakers. Meget vigtigt. 

Slut med trends?
Spekulerer lidt på, om jeg helt mister kontakten med trends, når de begge er væk og står på egne ben. Måske gider jeg slet ikke længere følge trends. Måske bliver jeg sådan en, der lever i mit eget aldersunivers og tror, at det er det helt rigtige?! Ved det ikke, men kan sige så meget, at man kan finde os - altså de rigtigt meget store voksne - med avis og strikketøj om aften. Akkompagneret af kanal k eller talkradio. Når ikke vi lige snakker med gamle venner, der er gået ned med stress, er cancerramte og den slags. Vores vilde weekend-plan i denne weekend består så oven i købet i at byhøste og sylte. Jow, jow. Og så er jeg ligeglad med, at den nyeste trend inden for sko er spidse snuder. Hverken kan eller gider det mere. Har været der en gang og har smidt alle de spidse ud. Lissom den her Fifty shades ting. Ikke den store åbenbaring for mig. For jeg er fra den gang, hvor man godt måtte snakke om sex og dyrke det helt almindeligt. Uden at man skal domineres og ha' en mand til at betale alting for en.  

Måske...bare en tanke...bliver jeg sådan en, der skaber mine helt egne trends. På den voksne måde. Nu når ungerne er på vej ud i deres eget liv.