kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

30.11.11

Susling om feelgood

Hvordan er det lige, at man kommer videre efter et jammerindlæg? Noget med noget feel-good? Feel-good er for mig ægte kontakt med andre mennesker. God, sund og konstruktiv kontakt. Hvor man ser på hinanden og ved, at den anden er der - respekten og den gensidige forståelse.

Man behøver ikke at ligge og rulle rundt af grin hele tiden, når man er sammen. Man kan også bare tale høvisk om intelligente ting. Man kan sige mentalt "Genau" til hinanden, som man gør i Østrig, når man vil vise den anden, at man forstår og ser. I DK siger man vist bare: "Jo". Jeg har aldrig helt fattet den detalje, for inde i mig runger der hele tiden et "Genau" og så kommer det ud på en lidt underlig måde, som "Jeg er enig" eller "Ja, det ved jeg".

Feel-good er også at spise et godt måltid sammen - som er opstået spontant. Ikke noget med lange kalendersammenligninger. Bare godt og grundigt spontant og fordi man gider og man ser hinanden alt for lidt, selv om der i virkeligheden, er en stor gensidig forståelse. Eller at have nogle gode snakke med varme kvinder, der også tænker "Genau" inde i deres hoveder.

Feel-good er, at blive inviteret på weekend på Fyn af DJ Broks x-svigerforældre, at få en invitation til en fernisering, at modtage naturprodukter fra Østrig og bagefter diskutere dem med den nye østrigske veninde. Eller hende højt oppe i nord, som jeg kan vende de underligste ting med.

Feel-good kan også bare være, at man kommer til at støde ind i en kvinde i Netto med sin kurv, hvorefter vi begge spontantudbryder:"Åh, det må du meget undskylde!" Fejlen ligger jo hos os begge og bare det, at blive set og at se og at opdage, at andre trods alt også har en rem af huden.
Det er f...ægte feel-good.

Etiketter: ,

1 Comments:

At 14/12/11 00:37, Anonymous Donald said...

Jeg troede mindfulness var det, som du beskriver som "feel-good" og blev meget skuffet, da jeg opdagede noget mere mystik omkring mindfulness end godt er :)

Jeg kan lige se den kurv, man støder ind i - og sender mange kurve, nej hilsener :)

 

Send en kommentar

Links to this post:

Opret et link

<< Home