kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

15.6.09

Susling mumler: Kors i hytten!

Når Gammel-Moster ringer og bliver ved med at fable om, at vi er i familie med Steen Stensen Blicher (som om jeg sku' synes, det er fedt) og beklage sig over et eller andet familiemedlem, der ikke vil have min afdøde onkels medaljer fra Skomagerlauget anno forrige århundrede.

Når DJ Brok... kommer hjem fra skole og afpresser mig for et svar om, hvordan han håndterer en, der vil være kæreste med ham, men han har ikke lyst til det og han går alt for tæt på mig og indvier mig i noget, jeg synes, han skal fixe selv og jeg svarer efter bedste evne, men føler en eller anden indre modstand imod, at jeg skal være den, der skal høre på dét.

Når Skumfidusen glad rydder op i kaos-værelset og jeg skal stå og klappe i mine hænder over noget, jeg synes der burde være minimum til hverdag, det at man holder en vis orden, og i øvrigt overhovedet ikke må kommentere alt det, der endnu ikke er blevet gjort.

For satan, så bliver jeg træt! Og forøvrigt så kan jeg blive ved med at proppe i opvaskemaskine og vaskemaskine og hænge tøj op og tage tøj ned og lægge tøj sammen...og om noget tid så kommer My Guy træt og stresset hjem fra det pulserende liv i den vigtige konsulentbranche...ONE BIG HAPPY FAMILY.....!!!

Har prøvet at skrabe mig til et ophold i et munkekloster (så'n på smartmåden: Ja, jeg tog jo lige i retreat for at finde min indre ro!), men det kan man jo heller ikke, for så er der a-kassen, og jobcentret og den 2.aktør og det evindelige "Husk at klikke dig ind og meld dig som jobsøgende" på jobnet.dk

Tror altså snart, at jeg går i overgangsalderen før tid! Eller også kræver det her som minimum et par nye ballarinaer....der er jo kommet SP-penge (og hov, hvor fillan forsvandt de mon hen...nå jo, ned i den store pulserende familieøkonomi).

Etiketter:

2 Comments:

At 15/6/09 23:08, Anonymous Anonym said...

Hoppsan;-) Er det meg du skriver om?? Kunne ikke skrevet det bedre selv ihvertfall.....

Time out er å anbefale!

Ha ei strålende uke fortsatt


(postet på feil innlegg først - HER
skulle det være - dement??)

 
At 16/6/09 12:17, Blogger susling said...

I lige måde! Hvis nu vi chanter sammen: freeeeeeeed, freeeeeeeeed...

 

Send en kommentar

Links to this post:

Opret et link

<< Home