kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

11.10.06

Susling holder tungen lige i munden

Wuish..................og syde.........boble......koge...........lyden af Susling, der lige suser forbi med ret mange jern i ilden pludselig....Fra asken over i ilden..........Gælder lige om at holde balancen og tungen lige i munden...........Gad vide om jeg får lagt det rene sengetøj på..............eller om jeg skvatter om på sofaen.......midt i Desperate Housewifes? Gør jeg jo nok........Wuishhhhhhhh må videre.........:
:
:
:
:
Venligst Susling, som takker for lidt luft med en lille overspringshandling og som stadig gerne vil have svar på, om det er godt eller skidt, at nogen siger: "Du er så gammel, at du ikke længere gider at lyve. Det gider jeg heller ikke."

6 Comments:

At 11/10/06 16:46, Anonymous Anonym said...

Jamen...så må jeg jo være så gammel, at jeg ikke engang KAN lyve - selv om jeg gerne vil.

Og derfor...fordi jeg ikke kan...så må jeg tlspørge dig, Susling Jodlio Suslingsen:

HVORFOR staver du klimakterie sådan her: klemakterie

Va'?

:-)

 
At 11/10/06 16:59, Blogger susling said...

Fordi det så så grimt ud med et i......et i er skarpt og skingrende.....sådan følte jeg mig ikke.....jeg er en kle ikke en kli....

Og hvorfor vil du lyve? Det kan man da ikke bruge til noget i længden......man kan lyve sig ind og så kan man hurtigt blive løjet/eller lyve sig ud igen.....Jeg tror personligt, at det var et kompliment...det med at være gammel og ikke længere gide live......I min branche er der rigtig mange løgnere...man må skille sig ud!

 
At 11/10/06 17:04, Anonymous Anonym said...

Haha...i min branche når man ikke langt uden et særligt lyve-gen.

Jeg forstår godt dit 'kle'-valg.

Man skal tænke sig om...da jeg startede på et job i London gik jeg rundt og sagde hej til ca. 50 englændere, og præsenterede mig således:

'Hi'...I'm Bent'

- dér skulle jeg nok have kaldt mig Karsten i stedet...en løgn, ja...men en god kridhvid løgn?

:-)

 
At 11/10/06 17:11, Blogger susling said...

Præcis.....hvem siger også, at jeg er 100% ærlig? Jeg er en sådan in between-ting.....giv folket hvad de vil have.....og så husk på dig selv for resten af pengene...(og så tror jeg egentlig vi er i samme branche - enig?)

Synes i øvrigt kle - klæder mig! Lissom du er til Beo...

 
At 11/10/06 17:36, Anonymous Anonym said...

'Kunsten er en løgn, der siger noget om sandheden'

:-)

 
At 11/10/06 19:22, Anonymous Anonym said...

Det er godt, Susling, ubetinget godt!

 

Send en kommentar

<< Home