kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

5.10.06

Susling tænker......

hvorfor er der flere mænd i 30'erne uden hår på hovedet end mænd i 40'erne, som trods alt er 10 år ældre - og vel egentlig burde være mere tyndhårede? Bare en observation jeg har gjort mig. Synes da, det er megasært med de her 30-årige fyre i morfar-dress, skaldepander og firkantede briller....Nogle af dem ligner jo en blanding af baby og ...ja..min egen morfar...........

Synes egentlig ikke, at jeg ser samme fænomen blandt mænd i min egen generation. Et eksempel er de gendannede Sandmen - alle har de hår på hovedet og meget af det. My Guy er også pænt behåret stadigvæk...Sku' vi lige nævne Mick Jagger og Keith Richard for at hive de rigtige old timers ind......men dem i 30'erne....hvad sker der? Ud over at de er skaldede, går mange af dem også klædt, som enten min søn eller min morfar er/var (bare for at gentage mig selv)....Stor T-shirt og laskecowboybukser eller hængerøvshabit og gammelmandsfrakke. Det er sågu da ikke sexet.......Der er ikke meget rock n' roll og nu-kommer-jeg- og - tager-dig over det.

Snakker vi for mange phalater i legetøjet? Snakker vi hormoner i hår-shampooen? Snakker vi for meget cola og mathilde cacao-mælk? Snakker vi underlødig kost generelt og for lidt motion? Eller snakker vi om et modefænomen? You tell me?

4 Comments:

At 5/10/06 21:36, Blogger Mette said...

Kære Gud - lad det være et modefænomen - giftige hormonforskydende colamælk er nemlig et vedholdende og sikkert et vedvarende langtidsvirkende fænomen.

 
At 6/10/06 09:53, Blogger Uden Relevans said...

Did you just call me a bastard? :o).

Jeg tror det er alt det lort de kommer i maden.

 
At 6/10/06 10:52, Blogger susling said...

Moffe - du ser sgu da godt ud

Til jer begge- jeg håber og beder til at det ikke er phtalater og østrogener...For min søns skyld og for mændenes skyld....Jeg håber og beder til, at det kun er et modefænomen.....men jeg frygter og bæver......

 
At 6/10/06 20:34, Blogger Lizelotte said...

Jamen det er da verdens grimmeste mode - den der med: "Hm - dårlig hårdag - jeg tror jeg barberer lortet af."

Der er bare SÅ mange mænd der er pænest med mos på roen...

 

Send en kommentar

<< Home