kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

28.9.06

Susling grubler

Altså......lavede lige et blotterindlæg.....beklager......bliver jo også træt selv, når jeg læser den slags hos andre......vil 10 gange hellere læse stærke, sjove, intense indlæg......Det andet bliver for svært at svare på......at forholde sig til....er jo altid bedst med up-tempo-mennesker.....og jeg tilstår, at hver gang jeg kommer til at lave et jammerindlæg, så går jeg tre gange rundt om mig selv og kaster hvidløg op i luften..........

Men jeg har også bestemt mig til, at den slags nogle gange skal til.......Nogle gange skal man råbe ud i skoven.......Sådan er det.... Sådan er livet........Og livet er ikke altid sjovt, festligt og fyldt med booty calls eller sjove oplevelser eller teknologiske eller småironiske betragtninger....og til orientering har selv dameblade altid et indslag med "Ugens glade krøbling"....

Personligt er jeg også lidt led ved, at alting er så velfriseret og pæntserveret..........er det jo ikke.....Vi græmmes, vi bliver forbigået..........en hel del kan ikke finde ud af det med mænd eller kvinder - (eller mand/mand- kvinde/kvinde) forbavsende mange egentlig - hvis jeg var etnolog ville jeg så klart lave en undersøgelse af det fænomen.......hvorfor helvede kan så mange af jer ikke finde ud af det med kærester? Hvorfor forlader I hinanden for et godt ord? Hvorfor er der så mange datingprogrammer i TV? Hvad har I egentlig gang i? Hvad leder I efter?

Det samme som mig måske? Det jeg gerne vil have på en arbejdsplads?.....jeg er nemlig ikke bare sådan en penge-tjene-frokostordning-træt-ved-3-tiden-ting. Jeg vil ha' indhold (ok Tak Gud-der fik jeg svaret) Ja indhold, levet liv, anerkendelse af hele mig - (altså hele arbejds-mig). Og bortset fra det........fri mig for glasur- og flødeskumsmenneskerne - det holder ikke i længden...Det er meget nemmere at sluge.......men det er uanset smagen tomme kalorier.....og så feder det.

Susling - lidt træt af det hele men ved alle sansers fulde brug

9 Comments:

At 28/9/06 16:57, Blogger Lizelotte said...

Susling, jeg gider netop læse din blog fordi du godt tør være sur og frustreret (og endda kan være det på en rimeligt underholdende facon).

Fin ide med den der kæreste-problem-undersøgelse, men jeg tror du er inde på noget rigtigt mht. de tomme kalorier - den slags parforhold løber man jo også i nogen gange. Forretten ser fin ud, men så går det op i tomme kalorier. Og det gider rigtige kvinder ikke leve af. For så bliver vi fede og kedelige.

Og undskyld hvis jeg mobbede efter dig inde hos MissQ - det var slet ikke ondt ment! ;-)

 
At 28/9/06 17:00, Anonymous Anonym said...

Personligt kan jeg jo godt li' en god og dyb historie (et indlæg) med nerve, som kommer tæt på eller bagom den person, som skriver.

Jeg må jo erkende, at jeg er så evigt træt af blogs, der fyldes med brok, brok og brok og næsten altsammen over ting, som vi enten GODT kan gøre noget ved, BURDE gøre noget ved (istedet for at brokke os over det fordi det er det nemmeste) eller SLET IKKE burde beskæftige os med.

Ørjj, så træt jeg blir' af dem, men jeg har også måttet sluge, at det er på mode at brokke sig over alt, hvad der brokkes over kan. Danskerne er et brokkende folkefærd - men så er det jo godt, at jeg heldigvis kan nå at læse de første linier i et indlæg, for derefter at stikke af, så hurtigt mine remmer og tøjler kan holde. Sådan skal det nemlig heller ikke være og jeg kan bedst li' det konstruktive og det positive. Det virker for mig.

PS. jeg kunne altså vældig godt li' dit "jamrende" indlæg ;o)

 
At 28/9/06 17:13, Blogger susling said...

Tak......*stort lettet suk*

 
At 28/9/06 17:16, Blogger Dana Watsham said...

Susling, min sveske:

Det er GODT at give sig selv lov til at lave blotterindlæg af og til. Det er godt for forstanden at få sat nogen ORD på frustrationen/sorgen/arrigskaben, og det giver os læsere et langt mere nuanceret og ærligt billede af bloggeren end de der "nu er jeg bare kæk og på"-indlæg.

Trille (hvem husker hende i dag?) skrev engang en sang om halvmånetid - den der er mest af. Hverken fuldmånefest eller nymånemørke, "midt imellem ingenting og alting". Den normaltid vi skal bruge for at kunne rumme både eufori og arrigskab/sorg/PMS/præpubibørn/whatever.

*knus*

 
At 28/9/06 18:20, Blogger susling said...

kære Dana...jeg kan godt huske Trille og jeg kan også huske halvmånetid........det er bare lidt mere af det vi skal ha' igen...Tak fordi, du gjorde mig glad!

 
At 28/9/06 19:50, Anonymous Anonym said...

Susling for dylen, du skal sgu da ikke undskylde en dyt. Det er da et sted OPLIVENDE midt i det triste at der er nogen der vil/kan/tør blotte sig og afsløre sig som menneske.

Jeg synes du er skøn når du gør det, og jeg kan godt forstå du er pishamrende frustreret.

En kvinde med dine talenter burde forlængst være hapset af et eller andet firma, men det skal nok komme, for jeg kan fornemme mellem linierne (selvom der med den mængdre ord du udspyder er MEGET lidt plads også mellem linierne ;-) ) at du er én der er værd at samle på.

Og liiige for god ordens skyld, jeg forlod ikke min mand for et godt ord, det er sgu ikke for sjov man gør sådan noget :(

 
At 29/9/06 08:33, Blogger susling said...

Acq - jeg tror ikke skilmisser er nemme - det var en lidt forkert formulering.....det med at gå fra hinanden for et godt ord - Det var et lidt klumpet forsøg på at trække en paralel til min situation - Jeg dater f.eks. løs men det har ikke sagt pling endnu.....Jeg er også blevet "skilt" - fordi jeg gik fra et job, der åd mig op....Og selvfølgelig får jeg et job....det skal bare være det rigtige...Ligesom med mænd!

Og ja....der fiser lige lovlig mange ord ud lige nu.....sådan er det vist i perioder...:-(

 
At 29/9/06 18:51, Anonymous Anonym said...

Flot blog! Elsker designet. Tak fordi du fanget mig gennem kommentar :-)

Det er ok at blotte og brokke sig på en blog. Vi mennesker rummer jo det hele. Det sure og det søde. Selv er min kæreste og jeg ved at flytte fra hinanden. Han stiller de spørgsmål, du stiller: "Hvad leder du efter, hvornår er du tilfreds, alle har problemer osv."

Jeg tror, vores generation leder efter det hele og derfor måske ender med det halve. Mest af alt leder man vel efter et liv, hvor man ikke bliver bremset men får opbakning og bliver elsket for den, man er :-)

 
At 29/9/06 20:41, Blogger susling said...

Hei Havfrue..tak for rosen......det er nemlig flot mit design...det er min Hobbie. der har lavet det til mig på min bestilling...det er en af de ting jeg elsker ved ham....og ja man vil elskes for det man er - job eller mand....vi er jo et eller andet sted prinsesser alle sammen(på den cool måde). Velkommen til!

 

Send en kommentar

<< Home