kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

27.9.06

Susling ser lyset

Her til morgen gik der en prås op for Susling. Nu vidste hun, hvad der havde skabt alle hendes trakasserier. Hun havde simpelthen grebet hele sin tilgang til livet forkert an. Hun havde været for ærlig og for direkte. Hun havde troet, at hun kunne agere på lige fod med mændende og vinde i en åben konkurrence, hvor den bedste altid ville vinde.........Men nu skulle det være anderledes:

"Vågner kælent op efter at have ligget i ske hele natten med My Guy. Strækker sin smækre krop som en ren sexkilling og spinder af fryd over hans begær. Smyger sig dovent ind til morgenbordet iført silkeneglige.......(børn eksisterer ikke i dette univers). Kysser kort efter My Guy liderligt farvel, lukker døren efter ham og overvejer at sende bootycall til exkollega, der er dukket op på banen igen - man har jo mange heste at spille på...........Skriver et par fantastisk spændende artikler til nogle af de førende dagblade og så nej, ved I hvad, får så en opringning fra journalist, der bare må høre, hvad hun har at sige af spændende ting.......ritjs.....krash............"

Sådan er det jo ikke.......det er ikke sandheden.......vågnede op med blod på lagnet og vendte mig rundt mod en søvnig My Guy, der ikke gad at stå op.......Ungerne var sure, fordi de heller ikke gad at stå op og katten havde lagt en lort på badeværelsegulvet - igen-igen-igen.......Venter på tilbagemelding fra nu tre potentielle arbejdsgivere.......Og er helt klar på, at der skal spilles på nogle tangenter for, at det hele overhovede rykker sig en tøddel..........Tingene kommer nemlig ikke af sig selv.......man skal gå efter dem. Man skal lægge op til mændende, for at de lægger mærke til en - helst spille lidt sexet lillepigesød. Man skal rende rundt og netværke for at blive set - det er sådan, man bliver månedens meningsdanner. Og det er aldrig den bedste, der vinder. Det er den, der fortæller andre, at de er den bedste. Sådan er det bare......Men det kan godt være man skal til at spille lidt mere efter de regler........Bare en strøtanke!