kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

29.9.06

Suslings faste tema

Ugens stemning


(Hormon)balance

Et direkte sugerør ned til den fundamentale tilstand. Rendyrket fornemmelse af, hvor man står lige nu. Men også som at stå på en knivsæg, mens man holder tungen lige i munden for ikke at falde. Falde igennem. For så endeligt at give efter og erkende, at sådan er det nu engang. Sådan er man som person og som kvinde......man er et hormonelt dyr......Man kan spise sig til freden......man kan opnå en konstant ved hjælp af nogle små piller..........så er man altid en konstant.....altid i vater....altid i balance.......eller er man?

4 Comments:

At 29/9/06 16:46, Anonymous Anonym said...

Nej da, og heldigvis for det. God weekend til susling og fam.

 
At 29/9/06 16:58, Blogger Lene said...

nej man er mimikløs, livsfattig, alt er ligegodt.
Jeg vil, apropos dit tidligere indlæg, tusind gange hellere læse en blog som din, hvor man kan se, her er et menneske, der lever, med alt hvad det indebærer.
god weekend

 
At 29/9/06 18:42, Blogger Lizelotte said...

Selvom det ind imellem frustrerer mig grænseløst at jeg er et cyklisk hundyr, ville jeg på en eller anden måde heller ikke undvære det... bilder mig ind, at jeg også får noget - om ikke andet, så evnen til at fungere i et liv, hvor gulvet nogen gange forsvinder pga. hormonelle svingninger.

 
At 30/9/06 09:33, Anonymous Anonym said...

Men en sej kvinde er du :-)

 

Send en kommentar

<< Home