kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

8.10.06

Susling kan godt misunde mænd

Nogle gange så kan jeg godt blive imponeret af mænd, for det er altså noget særligt for dem, når vi snakker sex. Det hedder stimuli, gang i noget nervesystem, reaktion og aktion. Egentlig så enkelt.........."Lidt sex og så slapper vi af og føler os tæt forbundet."

Da jeg var ung, var jeg lige så ukompliceret.....Der hed det også stimuli, gang i noget nervesystem, reaktion, aktion.........
Men hen af vejen synes jeg, at det har forskudt sig..........og lige mht. det tror jeg ikke, at jeg er alene......Det går bare hen og bliver mere og mere kompliceret for mange af os.........Stimuli.....jo da.....gang i noget nervesystem....jo så langt er jeg med........men så er det, at der begynder at skyde sig lag efter lag ind...."Jeg føler mig ikke så sexet lige nu." "Jeg har taget fem kilo på." "Her roder". "Ungerne vågner lige om lidt". "Jeg er træt". "Jeg er stresset"..........Det ene stress-element efter det andet bliver skudt ind mellem os og det......

For mange af os bliver det: "Jeg skal føle mig tæt forbundet og skal slappe af, så kan vi have sex". På det niveau har man glemt, at det bare er en leg og det er en leg, som man skal give sig tid til.....

Et eller andet sted synes jeg, at alle vi travle, omsorgsfulde kvinder har tabt noget på gulvet.....Engang var vi alle små glade og nysgerrige legepiger.

Det synes jeg, at vi skal generobre..........

4 Comments:

At 8/10/06 21:26, Blogger Dana Watsham said...

Jeps til generobringen!

Men ved du hvad jeg synes er værst? Det dukker godt nok kun op når jeg alligevel er depri, men alligevel ... de af os der var ganske unge dengang i senhalvfjerdserne, og nåede at få snust til basisgrupper og fundamentalistiske feminister - vi fik sgu skideballe dengang hvis vi tilstod at vi fx ku komme! Det var 'usøsterligt', 'objektificeret', 'mandsfixeret', og hvorfor var vi forøvrigt ikke lesbiske? Det ville være langt mere "rigtigt"! Det er sgu noget lort når man er 18 og absolut IKKE tænder på andre kvinder ... men man glemmer det aldrig!

Den der med omsorgen har jeg nu skippet ad H til for længe siden ...

 
At 9/10/06 08:21, Blogger susling said...

Dana, som du dog kan beskrive det! Det var nemlig lige præcis sådan dengang......!

 
At 10/10/06 23:42, Anonymous Anonym said...

Jeg er glad for, at jeg er mand - for det betyder, at jeg ikke er genetisk prædefineret til at komplicere det, der ikke er kompliceret.

Tøser: Tag det tilbage - det, I havde "dengang". Det er der stadig, og det har aldrig forladt jer. Det er jer, der har forladt det :-)

 
At 17/5/18 13:58, Anonymous Martin said...

Word! Thomas sagde det - tag det tilbage!

 

Send en kommentar

<< Home