kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

28.5.06

Susling siger:"Af fulde folk....

og børn skal man høre sandheden. Dvs. fulde folk gider jeg ikke høre på. De siger alligevel så meget indebrændt 'sheit'. Men børn.....de er gode at høre på.


Susling (ca. 12 år yngre) og lille lyslokkede Skumfidus ca. 3 år på vej hen af gaden hånd i hånd. Skumfidus har været ude for et eller andet..husker ikke hvad. Men jeg harper løs om det: "Er du nu sikker på, at du ikke blev ked af det. Skulle vi ikke tage og......bla.bla.bla....."

Skumfidus med en lille mørk og tør stemme:"Mor gider du ikke la' være med at snakke om det hele tiden! Jeg gider altså ikke være ked af det!

Det er da livsfilosofi, der vil noget! Husker det gav et helt gip i mig og siden har jeg fulgt den ualmindelig kloge livsfilosofi, som jeg har lært af min smukke og kloge datter.

(ps. en anden Skumfidus-klassiker også fra da hun var ca. 3 år : "Mor behøver du at råbe af far hele tiden! Han er sådan en sød mand! - øh nej, selvfølgelig ikke!)

2 Comments:

At 28/5/06 18:15, Blogger Suzy Q said...

hahaha, ja det er skønne.
Det er lissom mine (voksne) venner, hvor herren i forholdet har et meget opfarende temperament; bliver sur og skumler i tavshed i flere timer.
"Men jeg bliver jo god igen" sagde han, overbærende med sig selv. Hvortil min Sukkermås sagde: "Jamen.. hvis du VED at du bliver god igen... Kunne du så ikke blive det lidt HURTIGERE?"

Nåjo, det kunne han jo godt. Det var bare aldrig faldet ham ind :D så nu slipper han selv for flere timers surmulen og hans kæreste er glad(ere). Hehe.

 
At 7/6/06 05:26, Anonymous Anonym said...

Susling: Hvor er din Skumfidus skøn - herlige kommentarer som jo rammer lige plet.

 

Send en kommentar

<< Home