kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

21.7.09

Susling på lavt blus

Det ville være synd at sige, at der bliver kørt på de høje nagler lige nu. Det kan godt være, at vi har lavet en to do liste, men der bliver kun krydset af, når vi gider krydse af. Som i Manana. Men det er jo også en måde at holde ferie på. Kan godt blive helt forpustet, når jeg hører om andres ferieplaner: "...og så skal vi og så skal vi lige nå og bagefter drøner vi lige over til...".

Sådan foregår det ikke her. Vi dyrker underbuksedage, hvor vi bare daffer rundt, til vi så ikke orker det mere og får vand i øjnene af bare kedsomhed. Og så skal der altså også ske noget andet. Mange gange har vi rejst. Vi har vandret på Etna og rundt på Vulcano. Vi har ledt efter Minnetaurus, danset græsk og passet på små nyfødte havskildpadder. Vi har set storke i Munster og vandret i Vogeserne. Vi har stået i stille andagt foran Tapetet i Bauyeux og den amerikanske kirkegård ved Omaha Beach. Vi har ledt efter gallere i Bretagne og opdaget hvorfor Asterix altid hænger trubaduren op i et træ. Den ægte vare lyder rædselsfuld!
De senere år er det mest blevet til Sverige. Og selv om ungerne klager, er jeg så ikke den, der gør det. Jeg elsker Sverige og det gør vores Veterancruiser også. Det er som om, den bliver ramt af ungdommeligt hovmod hvergang vi passerer grænsen.

Vi har været på skærgårdsture. Vi har set Kathult og Bulderby. Vi har set delfinshow i Kålmården. Vi har set glasværker og udvandrermuseet i Växjö. Vi har vandret i gamle kobberminer og bjergformationer. Vi har sunget med på Pippis sang som alle andre i "Astrid Lindgreens verden", alle os forenet, både tyskere, svenskere, nordmænd osv. Alle som én skrålede vi løs, men svenskerne sang nu højest og så ud som om de ikke helt kunne forstå, at lige netop Pippi var vores alle sammens barndom.

Vi har også gået i Snaphanernes spor og besøgt Linné og vigtigst af alt, så har vi plukket blåbær og hindbær, kantareller og smultron. Og tidligt om morgenen har jeg fulgt tranernes flugt, harer og dådyr.

Hejsan Sverige...jeg tror sgu' jeg går i gang med pakkelisten...sådan ca. manana.

Etiketter:

0 Comments:

Send en kommentar

Links to this post:

Opret et link

<< Home