kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

15.6.06

Susling stadig en blondine

Ok, lets face it: Jeg er ikke en sej og effektiv kvinde. Jeg er en mental blondine, en aldrende prinsesse, en distræt primadonna. Altså jeg kan jo sagtens tage fat og professionelt er jeg ikke sådan at bide skeer med. Jeg ved, hvad jeg kan og jeg ved, hvad der skal til for at skabe nogle gode resultater. Men jeg har også den her underlige lyserøde side:
  1. Jeg har et kørekort. Jeg har også en bil. Vagn - vores allesammens veterancruiser. Men kører jeg i den? Nope. Er det mig, der tager den til syn eller på værksted? Nope. Jeg gjorde det i starten, men nu er jeg traumatiseret. Af hvad? Jo, to hylende og skrigende unger på bagsædet, der skreg: "Mor, mor....vi tør ikke køre med dig. Du må hellere lade far...". Dertil kommer en hys My Guy, der kommenterede alt hvad jeg gjorde og en åndsvag bagvendt gearkasse, hvor der skal lægges kræfter i for at få bilen i 5.gear på motorvejen. Siden da har jeg nærmest haft angstanfald, hver gang My Guy har stukket lidt til mig med, om det ikke var mig, der skulle sidde på førersædet........Hvad gør man?
  2. Vi har 4 computere i huset - en til hver af os. Vi er alle koblet på nettet og har en superhurtig internet-forbindelse. Hvem tager sig af teknikken her på matriklen? Prøv at gætte! Jeg er dog kommet så langt, så jeg tjekker om stikket sidder i og den slags, før jeg hyler op.....man er vel husmor-fornuftig.
  3. Jeg har været med til at lave internetløsninger siden 1996. Jeg er rimelig godt med mht. cms-systemer, java, flash osv. osv. Men lader jeg min prinsessehånd røre ved selve teknikken? Gæt selv! Nope...Queen Susling nøjes med at udtænke, koncepte, redaktionere, skrive.....Det er så greelt, at jeg ikke engang gider sætte mig ind i teknikken bag brevfletning.....Det har jeg folk til.
  4. Vi har alle en cykel i familien. Men griber jeg værktøjet, når dækket er fladt, sadler skal sættes op og ned, gear skal fixes osv? Selvfølgelig ikke! Kan max. overskue at køre cyklen til cykelsmeden.
  5. Det samme gælder selvfølgelig, når der skal bores, skrues, hamres. Har prøvet at bore et hul....det blev fandme stort....ku' jo ikke styre det her monstrum. Det var nærmest sådan, at jeg drejede med rundt......Det bliver selvfølgelig ikke bedre af, at jeg i folkeskolen i 1970'erne aldrig fik sløjt. Drengene fik håndarbejde.....men de reaktionære lærere på min skole syntes ikke, at det var nødvendigt at bruge kostbare undervisningstimer på sløjdundervisning til piger........
  6. Og det samme med Ikea-møbler. Hvem samler dem? My Guy selvfølgelig. Her har Skumfidusen og jeg dog taget noget revanche her på det sidste.....For ærligt talt, hvor svært kan dét være! Og vi er herrestolte.
  7. Matematik, fysik,kemi! I taler med kvinden, der fik 05 til re-eksamination i matematik til studentereksamen. Og 6 i fysik i folkeskolen....selv om jeg var oppe i ringeapperatet....hallo....! Når jeg har mareridt - og det har vi jo alle til tider - så handler mit mareridt om, at jeg lige mangler en matematikeksamen. Uden den kan jeg godt glemme alt om mine akademiske grader....Det er en 'ommer'! Urgh....
  8. Jobsamtaler - og her bliver det ømtåleligt - Jeg kommer til dem...yes sirry...jeg har nemlig et godt cv......men hvad gør jeg? Underspiller mig selv eller stiller for lave lønkrav eller..! Og den er så ikke helt rigtig hele tiden...men det er sket for mig nogle gange....og så hører jeg om mænd, der ikke har halvdelen af min erfaring eller uddannelse for den sags skyld, der lige valser ind og fikser den.......Argh....
Ja, så kan jeg ikke klare flere afsløringer p.t. Der er trods alt grænser for, hvor meget jeg vil eksponere min berøringsangst......Men jeg er da klart åben for bud på, hvordan man kommer videre med den..........

6 Comments:

At 15/6/06 11:32, Blogger susling said...

Jeps, det er da også derfor jeg lige har investeret i endnu et par sko: Birkenstock -i sølv selvfølgelig! Mindre kan jo ikke gøre det. Synes nu stadig, at jeg må tage fat på det at køre bil igen- den fobi er lidt for prinsesse-agtig!

 
At 15/6/06 16:22, Anonymous Anonym said...

Hæ, jeg har den ultimative løsning på det hele, minus "selvsalget" - bliv skilt ! - Nød lærer nøgen kvinde rigtigt mange ting, rigtigt hurtigt.

Alternativt, så synes jeg da du med god samvittighed skal nyde, at du har en kærlig mand der tager sig af dig ;-) - Med mindre selvfølgelig Your Guy er træt af det, men det lyder det da ikke til ?

P.S. Godt at høre, at andre også har "bil-bøvl". Har selv et biltraume størrelse XXL.

 
At 15/6/06 16:34, Blogger susling said...

Næh, jeg tror ikke han er træt af det. Faktisk så tror jeg, at han nyder, at han på visse områder kan være lidt macho....Så'n lidt: Den fixer jeg! Vi konkurrerer på så mange andre områder - især fagligt, fordi vores fag er beslægtede...så det er vist helt cool med ham...og jeg har det også ok med at sy, reparere, vaske tøj og den slags....nå ja ok..maden er så hans gebet...

 
At 15/6/06 23:24, Anonymous Anonym said...

Siger bare:

Brevfletning...
Det har jeg altså også folk til. Livet er simpelthen for spændende til, at jeg har tid til at sætte mig ind i den slags. Der er andre horisonter der lokker mere.

Bore huller med elektrisk drevet maskinel...
Den slags skal kvinder slet ikke rode med, endsige blande sig minimalt i! Lidt skal vi mænd have lov til at bevare mystikken. Også så vi kan stå og modtage hyldesten fra store beundrende kvindeøjne bagefter. Det er jo ikke mange af os der hjembringer selvslagtede mamutter mere.

 
At 16/6/06 01:38, Blogger Lommen said...

Hm... Med fare for at lyde for pernitten, synes jeg, det er SÅ betegnende, at du staver 'sløjd' med 't' til sidst..! ;-)

Derudover: Det her er da vist Prinsesse på den dårlige måde, eller hva'? Men okay, hvis både du og din mand har det fint med det, så ser jeg intet problem. Er dog ikke heeelt sikker på, om du med dette indlæg bare griner lidt ad situationen, eller om du rent faktisk ønsker at ændre noget.

 
At 16/6/06 06:00, Blogger Mie said...

Hvad ER det med kvinder og biler?

Jeg kender en del gæve kvinder, der nok kan komme ud over landevejene i deres biler (som de selv finder ud af at få serviceret og deslige!), lige indtil.... ja, lige indtil de render ind i én eller mand, der af en eller anden årsag mener, at han har en eller anden grund til at rette, hakke, give gode råd, grine, håne eller lignende, når lil'mor sidder ved rattet - og de ellers så selvstændige, stærke kvinder, der ellers nok kan tale for sig og besidder stor personlig integritet vælger simplethen at tro på, at idioten (her manden.... men faktisk mest kvinden, når det kommer til stykket!) har ret og ender med at holde sig fra køretøjet!

Det er fanme ikke i orden.

Jeg slipper ALDRIG - jeg mener: A L D R I G nøglerne til min bil... om så jeg skal stå model til nok så mange kommentarer om min i dén grad udmærkede kørsel. Helt ærligt!!!

Har faktisk præsteret mere end én gang at sætte kommentatorer af på åben landevej. Min bror, f.eks. En januardag. På Lars T.'s mark et sted i Thy...

Han har aldrig sagt et ord om min håndtering af 3. gear siden da...

Så... I kan godt, kvindfolk. Kom ind i kampen og tilbage bag rattet!

Nu!

Betragt det som en ordre!

:o)

 

Send en kommentar

<< Home