kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

13.6.06

Susling nede fra kælderen af.....

Jamen mens jeg ligger hernede, kan jeg jo lige så godt benytte lejligheden til at divertere med følgende lille ægteskabelige replikskifte:

Susling: "Skaaaat, har du sat min cykelsadel ned?"

My Guy: "Øh...naarj.......??????"(herefter 1 1/2 min. tavshed.......)

My Guy nu med lille pære lysende
henover hovedet -sån på tegneseriemåden: "Hold da kæft, hvor er du bare en blondine nogle gange! Det er sgu da, fordi du har fået de her høje platau-sandaler! "

Susling - nu på vej over til modefrisøsen for at få fixet hårfarven!

2 Comments:

At 13/6/06 18:32, Blogger Mie said...

*G* Kan godt lide det faktum, at han ikke undrede sig over, at du spurgte men derimod gik direkte til benet og løste gåden :D

 
At 13/6/06 18:44, Blogger susling said...

Ja, ikk'! Prøver nu p.t. at konvertere blondine-stilen til åh-så-distræt-primadonna - lidt mere cool synes jeg. (men mellem os-hvorfor fanden sku' jeg rode med cykler, når jeg har ham...det er jo heller ikke ham, der ordner vasketøj og syer knapper i og deslige...kønsstyret, yes...men ærlig talt No skin of my nose...fagligt/professionelt er jeg til gengæld ikke den, der blondiner...no way!)

 

Send en kommentar

<< Home