kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

14.6.06

Susling spørger...

....om hun var den eneste der så DR1-s DIREKTE (hallooo!) nyhedsreportage fra Koldskåls- og Klammerklunkefabrikken sidst i 21-nyhederne i går aftes? Et fem - 5- minutter langt indslag om KOLDSKÅL OG KAMMERKLUNKER MED CLAUS BUHR (som normalt er en ok journalist, bestemt!) IFØRT MEJERIST-UDSTYR!!!!!!! Undskyld, altså, jeg er bekendt med nyhedskriterier, anderledes vinklinger af historier og dagens bløde indslag......MEN DET HER!!! OG SÅ I HELE FEM minutter. Tror de, vi er idioter?? Men det er måske det, der er den ægte danske folkesjæl....? You tell me!

3 Comments:

At 14/6/06 18:14, Anonymous Anonym said...

Gør alle en tjeneste og skriv det her:
http://www.dr.dk/omdr/index.asp?sektion=kontakt&subsektion=106&MFID=3&KT=3&KK=7

 
At 14/6/06 21:49, Anonymous Anonym said...

Uha, de har været kreative på redaktionsmødet. Synes at kunne erindre at de normalt er på besøg på isfabrikker o.lign. i stedet.

Må indrømme at min respekt for den danske journalist stand efterhånden er til at overskue.

De reducerer sig selv til kritikløse mikrofonholdere & talkshow-værter. Der er langt mellem snapsene. :-/

 
At 15/6/06 09:34, Blogger susling said...

Yes, synes tv-stoffet bliver mere og mere på alm. informationsmedarbejder-niveau. Det er da den slags historier, sådan en undermåler som mig har lavet til corporate-verdens personale- og kundeblade.....;-)

 

Send en kommentar

<< Home