Susling er udgrillet
Åh mand......har været til grill-arrangementer to dage i træk. Det slider, (man er jo ikke helt ung længere), især er det hårdt med alle de fadølsanlæg.......Fri drik ad libitum......ikke godt når man hedder Susling. Og så er der lige det, som jeg ved er dybt blasfemisk at sige i disse grill-hysteriske tider. For satan, hvor er det bare ikke lækker mad! Eller sagt mere diplomatisk: Jeg synes den kulinariske oplevelse er til at overse.
- Først så står man der med et eller andet kød/fisk/pølse/grønsagsting henover et stegende hedt monstrum og prøver at få det til at blive nogenlunde ordentligt. Som regel er der så meget fut på skidtet, at maden bliver branket og man er også selv blevet lidt sodet
- så dimser man afsted med sin tallerken hen til en eller anden uopfindsom salatbar, slasker noget salat op på tallerken og prøver at undgå kødsaften, der sejler rundt
- dernæst for man reddet sig et par kartofler, som har stået så længe, at de er blevet kolde, mens kødet blev klart
- når man så har fået samling på det hele, så sidder man stort set alene halvdelen af tiden og spiser, fordi de andre også har travlt med at tilberede og grille og samle salat ind.....
- er der noget at sige til, at man bliver nødt til at skylle det hele ned med fadøl ad libitum?
Nope....Mor her er til portionsanretninger, bordservering og så skal ret være ret: Selvlavet mad kan også være en kulinarisk oplevelse. Jeg tænker: Sukiyaki og Fondue -uhm.
Til gengæld skal jeg overhovedet ikke klage over selskabet. Det har været hyggeligt! Og så nå ja...fadølerne.
1 Comments:
sus du er en spasser!
kram neurosa hypokonda
Send en kommentar
<< Home