kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

22.2.09

Susling goes recession chick III

Hm, så er der vist ikke nogen tvivl længere. Krisen er her og den bliver værre. I følge Obamas finansminister er den nu værre en krisen under depressionen i 1930' erne, fordi det hele går meget hurtigere end den gang og spreder sig over hele verden (klart nok..i 1930'erne havde man ikke globalitet og handelssamarbejder i den skala vi har nu. Dengang producerede vi selv eller udbyttede kolonierne...og at de havde krise...aimen...lige meget).

Nå, men åbenbart ingen vej uden om, at fortsætte med veje til at klare sig på trods - har så lige hørt, at folk fyrer som gale i deres brændeovne...cool nok for den enkelte...men ret partikelforurenende. Men lad det nu ligge...vi er stadig i individualismens og sin egenlykkesmedstid....Og som jeg hele tiden prædker: Man må komme chick gennem krisen - og det kræver bestemt sin kvinde. Så here goes:

Suslings guide til recession chick (part 3):

  • Indkøb! Den her er nem: Du går ind i en butik, finder det du vil have og så trækker du simpelthen momsen fra. Det sku' give et nedslag i prisen på ca. 20%. Brokker butiksindhaveren sig, siger du stille og roligt: "Slap nu af. Jeg betaler momsen om et par måneder." Du har nemlig bare lavet din egen krisepakke. Hvem siger, at det ikke luner at tisse i bukserne? Og hvis regeringen mener, at det er vejen frem...jamen så er det vejen frem..i hvertfald indtil Fogh er færdig med at gå til jobsamtale hele tiden, frem for at tage sig af det job han er valgt til.
  • Hår! GÅ TIL FRISØR. Du støtter det lokale næringsliv frem for multinaltionale selskaber og ser samtidig 10 gange bedre ud. For lad os se det i øjnene hjemmefarve er tudgrimt og alle kan se, at det er unaturligt og så er kombien underlig hårfarve og HM-klude i øvrigt ikke særlig recession chick.
  • Unødig lusus! Så gerne man end vil, kan man ikke jazze en leverpostejsmad op i længden. Man bliver ganske enkelt træt i låget af alt det brune. Derfor kan det blive nødvendigt engang i mellem at slå en skæv. Gør noget du ikke plejer at gøre. Køb noget, du ikke har råd til. Helst så ekstravagant som muligt. F.eks. østers...Skal man gå ned, kan man lige så godt gøre det på 1. klasse...bare en gang i mellem
  • Overtøj! Her mener jeg igen, at der kun er en vej, hvis du virkelig vil være recession chick. Anskaf dig noget, der hæver alle HM og Gina Tricot-klude op på et højere niveau (spår jeg i øvrigt lige dem en stor fremtid!). F.eks. en pels. Riv master cardet i gennem betalingstingen - også selv om det er dine sidste knaster og vid, at du nu er ejer af noget, der vil stive dig af gennem krise efter krise...Hvor svært kan det være....

Tune ind igen en anden dag og bliv klogere på, hvordan netop du kommer chick igennem kriser.

0 Comments:

Send en kommentar

Links to this post:

Opret et link

<< Home