kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

28.7.08

Susling sparer endnu engang

Det er sådan, at når ens smukke datter låner noget af ens tøj, så forsvinder det! Eller der falder knapper af eller der kommer huller i det...på én dag. Fatter ikke hvorfor, men har erkendt, at sådan er hun.

Selv er jeg sådan en, der har tøj helt tilbage fra '80'erne...eller rettere jeg havde...det er efterhånden blevet skumfidusificeret. Jeg er sådan en, der snøftende og hulkende må indlevere min røde KTAS-teledk 1 til destruktion, fordi den ikke bliver supporteret mere (den var bare så cool!). Jeg er sådan en, der gemmer knapper og dimser - just in case. (hvilket jo er ret handy, når man har fået lånt sin trøje og knappen er røget af).

Jeg siger ikke, at det ene er mere rigtigt end det andet. Min Skumfidus er cool og kan mange ting og hun er min fine datter. Og i princippet kan man jo sige, at det kan være en fordel, at hun lige har smidt en af mine yndlingstoppe til Kingdom come og jeg så bliver nødt til at anskaffe mig en ny, for så bliver jeg jo nødt til at se på resterne af udsalget, og så kan jeg endnu engang i triumf hjembringe noget tøj, som jeg har sparet 70% på. Man kan sige, at jeg da aldrig ville have fundet de to cool nederdele, som jeg nu er den lykkelige ejer af, hvis ikke hun havde været som hun var......(Men hun skal altså stadig lægge 129, - for toppen. Man må jo lissom statuere et mor-eksempel...på en måde.)

Etiketter:

1 Comments:

At 31/7/08 09:29, Anonymous Pernille said...

Der er et gammelt ord der siger at "efter en samler kommer en spreder". Det lyder som om det passer tilfældet med dig og din datter!

 

Send en kommentar

Links to this post:

Opret et link

<< Home