kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

22.10.06

Susling møder en blogger

Man er jo lissom trådt ud af incognitoen og har været på café med en blogger.......kræver jo et eller andet sted en opfølger.........Har så gjort det før til et andet arrangement og det eneste jeg kan sige er: At det bare føles så naturligt. Normalt krammer jeg ikke folk jeg ikke har mødt før, men det gav lissom sig selv med hende her........Det var jo faktisk en jeg kendte.....for jeg kendte tankerne, følelserne og den nuværende udviklingsgrad......Det er jo det, der gør blogging så fantastisk......man følger hinanden, man lærer faktisk hinanden at kende på den bedst mulige måde.......gennem tanker, synspunkter, meningsudveksling......Det er da fantastisk........

Jeg ved forøvrigt, at en del af min familie og venner læser med her...........Så når jeg ringer for at snakke med dem og skal til at fortælle noget, siger de: "Jamen, det sagde du da forleden!" "Gjorde jeg sgu da ikke......du jo bare har læst mig.......," tænker jeg så. Men ved I hvad, det er helt fint..........det er jo lissom mig selv med andre bloggere og lissom mig og alle mine bøger........jeg læser jo forfatterens tanker, følelser og livstemaer.......For mig har bøger altid været et indblik i andres tankegang og følelsesunivers.........dem har jeg reolmeter af og jeg elsker dem alle........selv dem jeg er mindre "gode venner med"/enig med...........


Skriftesproget styrer!

4 Comments:

At 22/10/06 15:45, Anonymous Anonym said...

Hvor hübert...meget kan jeg nikke genkendende til - men at være mindre god ven med en reol?...det har jeg dog endnu ikke præsteret!

Jo, måske før reolen er kommet op, men ikke efter.

tihi

:-)

 
At 22/10/06 16:04, Blogger susling said...

Aimen Beo...du ved da godt at der er de her bøger, som man synes er stor kunst.....men som rammer en på kvalmenerven.......Jeg nævner lige en forfatter for at eksemplificere: Jean Genet - helt ærlig magen til led karl.....men stor poetisk kunst uanset hvad.....så han får lov til at stå og kvalme på min reol....Det samme gælder vel egentlig visse bloggere....(no pont intend) :-)

 
At 22/10/06 18:34, Anonymous Anonym said...

Jajajajaa....jeg troede bare jeg kunne være lidt quasisjov, ing?

Og så vil jeg lette på hatten for dig, hvis du er i stand til at kunne "nyde" kunst, som i udgangspunktet ikke stryger dig med hårene.

Så er du en god kunstbruger.

Andre vil kun bekræftes og/eller underholdes.

Jeg læser pt Morten Grunwalds erindringsbog...'Kort Tid'.
Der er mange gode anekdoter i.

Fx. havde den gamle teaterdiva Bodil Ipsen hele fire yngre mandlige beundrere til at følge sig hjem på een gang efter en fest, og da de fire spurgte om de måtte komme med op til hende for at feste lidt videre, så hun på dem med et skævt grin og sagde:

- Sig mig...tror I jeg er en schweizerost?!

:-)

 
At 22/10/06 18:48, Blogger susling said...

Bodil Ipsen var nu en uhyre attraktiv kvinde og kunstner......så har man ret til primadonnariet....i hverfald i min optik.....tak for kommentaren om at jeg er en kunstnyder....jo da....man skal tage det som tanker og input..må dog indrømme, at jeg engang kylede en bog tværs gennem lokalet......den var for mentalforurenende...kan heller ikke lige kapere Mapelthorpe og hans fotos....men enhver har jo sin grænse.....;-)

 

Send en kommentar

<< Home