kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

5.7.06

Susling stønner...

åh gud, endnu en jobsamtale, hvor det var lige ved og næsten.....denne gang uden h&m-habit...fa'n fuckme for varmt til det.....men naturligvis iklædt anstændige klæder -på den sommerlige måde- og hvordan gik det så?


Tjah, var inviteret til frokost, som var ok, snakker, præsenterer, gestikulerer entusiastik med svingende mormorarme......er der i næsten to timer.......hænger lige loose på reklame-måden.....og konkluderer selv, at her er der vist ikke basis for, at jeg slår mine folder..........I min verden - eller rettere den verden jeg nu er ved at vende tilbage til- er der fokus på de underligste ting - f.eks. priser og prisfester - og hallo! Til orientering så har jeg faktisk vundet en pris for en af mine ideer engang, men for at være helt ærlig er det ikke lige det, der sætter mit pis i kog. Det er kun staffage og selvsmørelse.....jeg kan lide processen, jeg kan lide resultater, jeg kan lide kundedialog og jeg kan lide den mentale udfordring, det er at kommunikere et budskab....Nå, men de hersens var så ude efter en kommerciel konceptdreng...cool nok......er jeg måske det? Har jeg da aldrig påstået over for nogen! Slutresultat......ny date (formidlet af den første - og hvad skal man egentlig synes om det?) med en anden, der gerne vil snakke med mig i uge 33..........Lad gå da......meeeen jeg vil nu helst ham, der sagde, at jeg skulle holde en god lang sommerferie og så ku' vi snakke videre.........tror jeg kaster mig frådende over ham i starten af august.........I mens kan jeg så pleje mine puttevenner med de kedelige tekster - var nærmest ved at banke hovedet ned i tastaturet af ren kedsomhed forleden dag......og de vil ha' mere.....la' gå da.....Men når man nu ved hvad ægte kvalitet er .........*bræklyde en masse*

3 Comments:

At 5/7/06 17:26, Anonymous Anonym said...

Heej Susling, vil du så øjeblikkelig holde op, jeg vil ikke nedgøres fordi jeg tilfældigvis godt kan lide det du skriver, kan også godt lide nogle af dine lidt tugere skyts. men fiskefilet og hummer er godt når det lige er det man trænger til. eller sagt på en anden måde: Hanne-Vibeke holst er ok i dag i morgen er det måske Kierkegård man har behov for. Så bliv endelig ved alt bliver slugt råt, selv med fare for bogorm og salmonella. knus
Hypokonda Bervosa

 
At 5/7/06 17:29, Blogger susling said...

Buster. Yes, du har så ret...snakkede med en i telefonen forleden, hvor jeg sagde:"OOg er ded så et problem, at jeg er orver førre..."(det kan det faktisk være, tro det eller ej!) Hvortil gutten svarer:"Åhr hvaaaad, du lyder da eller ret freeeesh....!"Mig i replik:" Du skal fanneme ikke kalde mig fresh...jeg er sgu ikke fresh......Jeg er god!" Bortset fra det, vil jeg faktisk gerne tilbage til reklamen...jeg har mødt mange søde mennesker i den branche (modsat PR-branchen, hvor jeg simpelthen har måtte skride, for ikke at blive kvalt)Og så kan det være et skide skægt job, hvis bare man ramler ind i dem, der synes man er åndsbegavet af guds nåde.....Lissom det jeg arbejder på....!
Rart at høre fra dig i øvrigt var helt begyndt at savne dig.

 
At 5/7/06 17:39, Blogger susling said...

Ai altså Nervosinia, håber da ikke du troede det var jer, jeg tænkte på.....mht. kedelig og alt det der......det er da bare fordi, jeg skriver på noget af det meste kedsomlige freelance-hejs ever.....Kan næsten ikke holde øjnene åbne og har udviklet herpes af bar stress...*klonk* (lyden af tungt og meget klogt hovede, der rammer tastaturer på lille yndig mini-mac...!)

 

Send en kommentar

<< Home