kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

22.3.06

Susling for f.......!

Ja nogen skal jo sige til det her hysteriske kvindemenneske. Hvor længe har du tænkt dig at hænge oppe under loftet i total utjekket og ufokuseret mani? Du begynder ærlig talt at blive lidt trættende at være sammen med. Og nu vi er i gang: Det er fand'me for dårligt, at du i din alder har så lidt fokus. Det er eddermamme bare om at skodde smøgen og se at få voxen-slipoveren på!
Det hedder topfokuseret karriere, hvor vi taler HEADHUNTING, du! Og MANICURE, FRIVÆRDI, Toyata Stationcar og SKIIIIFERIER- fatter ikke du overhovedet tror, du kan tilhøre den hellige middelklasse uden i det mindste at tage på skiferier!!! Og nu vi er ved det: Mor til to uden at bage, klippe klistre, støvsuge loftet, bygge om, ha' pensionsopsparing og hobbies! Jeg græmmes......SE SÅ AT FÅ SAMLING PÅ TROPPERNE! Det kan godt være du siger, at du heller vil ha' en Jaguar E-type og lissom var i tvivl om du sku' være kreativ eller projektleder og at du vil ha' et job med højt til loftet, hvor du kan udvikle dig selv og afprøve nye grænser....DET ER DER IKKE NOGET DER HEDDER. Det hedder "daily grind" du! Det er bare om at få fingeren i plovfuren og så derudaf til du bliver krumrykket og kan gå på efterløn. Og nej, ingen indvendinger.....ssssssssssseeeeeeeeeeeelvføøøøøøøølgelig er det noget der hedder Efterløn i 2025.......Tror du vi fejer noget ind under gulvtæppet!!! Kom ikke her og spil klog du......Vi ku' jo forvandle dig om til en tyrisk indvandrerkvinde eller prostitueret fra Balkan...ja du........kom ikke for godt i gang. Vi har midler..............