kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

10.3.06

Nu det #€%/()=# nok!

Kl. er kun 12.00 dansk tid og jeg er allerde så s...sur, at jeg næsten ikke kan holde mig selv ud. Her gik jeg og arbejdede med at få zen og godt humør.......Det kræver klart en liste:
  • er igang med at poste endnu et surt opstød på en blog, der bare sku' være supersmoothe og lækker. Velovervejet og intelligent...
  • Har råbt af uskyldig telefondame, fordi bogklubben har sendt Hanne Vibeke Holst-bog til mig!! Gider ikke hendes bøger, gider overhovedet ikke hende, og gider slet ikke den her. Fik jeg min vilje. Det hjælper at TALE MED STORE BOGSTAVER. Undskyld Telefondame!
  • Sidder som et andet får og venter på tilbagemeldinger på ansøgninger (Ok.ok, skal da i det mindste til en jobsamtale pt.)
  • Er løbet tør for smøger (er det så nu jeg skal til at suge på nicorette-pinden? Hmmmm, værd at overveje. Men ærlig talt kan man både holde op med at ryge og gå på skrump samtidigt?)
  • Har fået mail fra en af dem jeg har søgt hos, svaret er at jeg er for tung/erfaren/dygtig til de stillinger, de skal ha' besat, men at de godt ku' være interesseret i mig til noget specifikt her i løbet af efteråret. Haaaalllooooooo, står der senior på min bank-konto, hva' ja jeg spørger bare.........!
Suk!