kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

10.3.06

Hvor var det lige det glippede?

OK, forklar mig det lige! Hvordan kan man være:
  1. 25-27 år
  2. ha' en høj akademisk grad,
  3. ha' erfaring fra 3 forskellige steder. Som regel politisk kommunikation, et større kommunikationsbureau og hvis det går højt et sted med chef-ansvar.

Jeg fatter det altså ikke. Er der lige nogle koder, der er glippet for mig de senere år? Bliver der pustet studenterjobs op her eller har de virkelig så travlt?
Personligt tog det mig altså:
  • 7 år at få min grad.
  • til orientering var jeg 26 år, da jeg blev færdig.
  • Efter det fik jeg mig lige nogle børn
  • og nogle jobs ( man skal ha' siddet i mindst et år for rigtigt at få skovlen ind under dem)
  • og jeg har såmænd også haft min egen virksomhed i tre år

..........fatter det ikke!

1 Comments:

At 14/3/06 12:16, Blogger susling said...

Du har helt ret, jeg kan også spore en tendens til, at man begynder at blive interesseret i folk med livserfaring. Egentlig funderede jeg også mest over, hvordan sillan, det er lykkedes folk med så ung en alder, at få så chekket et cv på så kort tid. Jeg kan generelt se, at de ikke er helt så tilbøjelige til at sætte deres lys under en skæppe, som jeg var i den alder. Men jeg er selvfølgelig også en 80'er- levning.En ægte repræsentant fra Nå-generationen, hvor generationen over os - 68'erne- havde travlt med at fortælle os, at vi ikke kunne en skid. Ungdoms-dyrkelse var lissom ikke rigtig på mode dengang. Faktisk døjer jeg stadig med den ydmyghed, der blev prædiket ind i mig. Ved godt jeg har erfaring og jeg kan, men bliver stadig helt underlig,når jeg får tilbagemeldinger, som at jeg har et flot cv.Øh, hvem mig? Hvor kan de se det henne?

 

Send en kommentar

<< Home