kunstigt åndedræt til præ-klimakteriesild  Når kroppen er over 45+, parforholdet er tæt på de 30, ungerne er på vej til fase 3 og man bliver nødt til at tage folk, der er født i 1980'erne seriøst, så er der brug for kunstigt åndedræt.

10.3.06

Listemani

Jeg går konstant rundt med sådan en indre To do liste med alt det jeg lige burde få fixet for rigtig at ha' tjek på livet. Den er stor og solid og rigtig rigtig god til at slå mig selv oven i hovedet med. Aner egentlig ikke hvor den kommer fra. Men jeg kan garantere for at den bliver længere og længere for hvert år, der går.

Martyrlisten

Oldies but Goodies:
  1. Må skodde de #€&/# smøger - begynder at høre til i kategorien social outcast
  2. Burde være en trallende og syngende overskudskvinde med rene vinduer, badeværelse, kagebagning, interesse for boligindretning og fanatisk glæde over en velbrygget grøn kop te (varieres løbende i forhold til min alder)
  3. Tandstikkerne #&%=&" - del af regelmæssigt godnat-pleje-ritual...noget enhver kvinde bør unde sig...tilføj lige ansigtsafrensning, natcreme, kontaklinserne...ZZZZZZZZZZ (er allerede faldet i søvn henover håndvasken)
  4. Burde være aktiv i diverse foreninger, netværke, deltage i spændende konferencer - i det hele taget gøre mig selv findable
  5. Strømpeskuffen. Virkelig uhyggeligt punkt -skal sorteres. Ligesom undertøjsskuffen. Misunder kvinder, der har styr på den del
Nytilkommere:
  1. Sprutindtaget - klart ny på listen efter at jeg er rykket op i "rødvinssegmentet" og i øvrigt har opdaget at livet ikke - og jeg gentager ikke - er et eventyr, hvor jeg spiller hovedrollen som prinsessen, betyder samtidig at
  2. der lige skal afskaffes 10 kilos ekstra dødvægt
  3. plus 5 kilo oveni som jeg prøver at ignorere (der er grænser for hvad man kan se i øjnene)
  4. løsningen er selvfølgelig at løbe. Ta' dig sammen kvinde...du har jo købt outfittet (sneg sig ind på listen år 2003...)
  5. Kørekortet! For satan Susling. Kostede fem lange, fem brede og en madpakke at få det - og nu ligger det bare der og stirrer hånligt på mig, hver gang jeg åbner min pung ( tilføjet ca. år 2001 - livet skal jo heller ikke være foooor nemt, vel)
Boblere:
  1. Få kysset lidt mere på Sukker-roen (klart ny på listen, var fast del af hverdagsrutinen før)
  2. Få husket vennernes og familiens fødselsdage. Glemmer det altid og var også ret ligeglad før i tiden - fik en gang en blomsterkalender af en tjekket veninde, glemte også den....har dog siden opdaget Interflora, der har en liste, hvor man kan plotte datoer ind og automatisk blive opdateret.....har dog endnu ikke løst problemet
  3. Få stoppet denne hersens irriterende liste. Få sat nogle solide krydser over punkterne